Sizlerle iftihar ediyoruz!

İ.M.K.B.’ye bir teşekkür de Milli Eğitim Müdürü’nden:

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İ.M.K.B. ile gurur duyduklarını belirterek, “Eğitim camiası olarak yaptığınız programla ne kadar iftihar etsek azdır. Ulu Önderimiz, gençlerimize ve halkımıza ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Gösterdiğiniz çabalar ve kusursuz etkinlik için başta okul müdürü ve öğretmenler olmak üzere tüm İMKB camiasını gönülden kutluyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a anlamlı ziyaretlerinden ve güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Vedat Kırbaş da, “Amacımız öğretim kadar, eğitime de aynı derecede önem vermektir. İlçemiz adına düzenlemiş olduğumuz bu program için yapılan olumlu eleştiriler bizi hem çok mutlu ediyor hem de gelecek adına daha da cesaretlendiriyor. Sizleri yanımızda ve en büyük destekçimiz olarak görmek bizi onurlandırmıştır. Hepinize sonsuz teşekkür ederim. Eğitime vereceğimiz olumlu ve örnek çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir” diye konuştu.

Ziyaret yapılan konuşmaların ardından İ.M.K.B. Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı’nın hazırladığı kokteylle sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.