“Sizin de iyilikte payınız olsun”

İHH Karacabey Temsilciliği, kurban bağışlarıyla ilgili hayırseverlere çağrıda bulundu. Kurbanların kesilmesiyle birlikte payların ihtiyaçlı ailelere dağıtılacağını belirten İHH İlçe Temsilcisi Hüseyin Kahraman, tüm hayırseverleri bu iyilik kervanına destek vermeye davet etti.
İHH İlçe Temsilcisi Kahraman, yazılı açıklamasında şunları dile getirdi: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ekiplerimiz kurban kesilecek 90 ülke ve bölgede kurban bayramı çalışmalarına devam ediyor. 27 yılın verdiği tecrübe ile çatışma bölgelerinde, kıtlık alanlarında, yoksullukla ve açlıkla mücadele eden coğrafyalarda vekaletle kurbanlarınızı kesip ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacağız. Yurtiçi ve yurtdışında bir kurban bedeli 850 TL’dir. Kurban hisseleri bağışçılarımızın isteği doğrultusunda, vakfımız tarafından kurban çalışması yapılacak ülkelerin ihtiyaç durumuna göre paylaştırılır.
Kurbanlıklar çalışma yapılacak ülke ve bölgelerde kurban ibadeti için geçerli kriterlere uygun olarak satın alınır. Kurban Bayramı’nın birinci günü bayram namazının akabinde İslami usullere uygun olarak kesilir. Bayramlaşmanın ardından paylara ayrılarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılır.
Kurban çalışmaları kapsamında bugünden itibaren Tavşanlı Mah. İsmet Arı Sokak No:3 (Orman İşletme Şefliğinin Yanı) adresinde bulunan derneğimiz saat 20.00’ye kadar açık kalacaktır. Arefe günü derneğimiz tüm gün faaliyette olacaktır. Ayrıca, bayramın 1. ve 2. günü de derneğimiz kurban bağışlarınız için açık olacaktır. Bizlerle irtibata geçmek isteyen bağışçılarımız; 0 553 723 9840 ve 224 676 00 09 numaralı telefonları arayabilir. Sizin de iyilikte payınız olsun.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.