“Siz her şeyin en güzeline layıksınız!”

İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Erdem Uğur, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. İyi bir eğitimin ancak iyi bir öğretmenle mümkün olabileceğine dikkat çeken Uğur, “Bilgisi, donanımı yüksek olan ve öğrencilerine her zaman insanca yaklaşan; onlara iyiyi ve doğruyu aşılama gayretine dönüştüren öğretmenler, birçok insanın hayatında son derece kıymetli bir konumda yer bulmaktadır.” dedi.
Başkan Uğur mesajında şu ifadelere yer verdi; “Öğrenciyi anlayan, ona ailesinden biri kadar sıcak davranan, gerektiğinde sıkıntılarını veya sevinçlerine ortak olan, en önemlisi ona faydalı bilgiler veren ve sadece öğretmekle kalmayıp öğrenmeyi de sevdiren öğretmenlerin hakkı hiçbir zaman ödenemez. Öğretmenlerimiz insanlarımızı ve toplumumuzu eğitmek için özverili bir şekilde çalışmaktadır. Geleceğin toplumları eğitim sayesinde şekillenmektedir. Güzel ülkemizin insanlarını özveri ile yetiştiren öğretmenlerimiz siz her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmen, doğan güneşe benzer ve etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Çocuklarımızın yetişmesinde en büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren öğretmenlere çok şeyler borçluyuz.
Alınan iyi bir eğitimin; insanı nasıl etkilediğini, geleceğine nasıl ışık tuttuğunu ve nasıl başarılı olunduğunu hepimiz biliyoruz. Yapmış oldukları fedakârlıklar maddi olarak karşılanamaz.
Maalesef; ülkemizde öğretmenler cüzdanı ile korku arasında sıkıştırılmıştır. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin ”24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlu olsun..”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.