“Siz de kurbanınızla iyilik kervanına katılabilirsiniz”

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Karacabey Temsilciliği’nin kurban bağışıyla ilgili Sevgi Yolu’na açtığı tanıtım standı yoğun ilgi görüyor. Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşmak için her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da yola çıkan İHH İnsani Yardım Vakfı, 23 yılın verdiği güvenle çalışmalarını sürdürüyor.
Konuyla ilgili Karacabey halkına çağrıda bulunan Karacabey İHH Temsilcisi Hüseyin Kahraman, “Tanıtım standımızı geçtiğimiz Perşembe günü Sevgi Yolu Caddesi üzerinde açtık. İlçe halkının gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğumuzu belirterek, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Standımız 11 Eylül 2016 Pazar günü son bulacaktır. İHH’dan görevli ekibimiz standımızın başında saat 09.00’dan 20.00’ye kadar görevli olacak, sizlerin vekalet yoluyla yapacağınız kurban bağışlarınızı makbuz karşılığında alacaktır.
Karacabey Ziraat Bankası Şubesi’ne gidecek olanlar için de hesap numaraları takdim edilecek olup, her türlü bilgi ve dokümanlar standımızda bulunacaktır. İHH olarak geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda halkımızın desteğiyle 99 ülkedeki 2 milyon ihtiyaç sahibine 52 bin kurban hissesi ulaştırdık. Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşmak için her yıl olduğu gibi bu Kurban da yola çıkıyoruz. Sizler de kurban hisselerinizi bu iyilik kervanına katabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.