Peşpeşe açılışlarla Karacabey güçleniyor!

*Tüm yönleri ile kalkınmış, ‘Modern ve Müreffeh Kent’ hedefine kararlılıkla ilerleyen Karacabey’de; sosyal, sportif ve kültürel yönlerden atılım çerçevesinde, özellikle son günlerde birbiri ardına tesis açılışları gerçekleşirken, peş peşe gelen bu açılışların ilçede büyük memnuniyet yarattığını kaydeden Belediye Başkanı Ali Özkan, önümüzdeki günlerde ilçe halkının karşısına, yepyeni yatırım ve proje çalışmaları ile çıkacaklarını müjdeledi.
*Açılışlar zincirinin ilk halkasını oluşturan ‘H. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nun ardından, Malkara Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan Parkı, Kurşunlu Kadınlar Plajı, Yeniköy ve Malkara otoparklarının açılış törenleriyle tesisler ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Karacabey’de geçtiğimiz hafta seri şeklinde gerçekleştirilen ve ilçe halkı tarafından da büyük memnuniyetle karşılanan sosyal ve sportif tesis açılışları dizisi hız kesmeden sürüyor.
Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen açılışlar zincirinin ilk halkasını oluşturan ‘H. Fehmi Gerçeker Stadyumu’, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 3 Milyon TL’lik yatırımları ile gece maçlarının da oynanabileceği, son derece modern bir görünüme kavuşturuldu.
Yoğun katılımın olduğu açılış törenine; AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Gülten Kapıcıoğlu, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak ve Yönetim Kurulu üyeleri ile protokol mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mustafa Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıldızlı bir düzenleme yapıldı. Eski hali izbe görüntüsünde olan stadyumun 710 metrekare alana sahip iç mekanında; sporcu hakem soyunma odaları, duş ve tuvaletler, çok amaçlı ofis ve kazan daireleri yeniden projelendirildi. Stadyumun tüm vitrifiyeleri, pencere ve kapılar, duvar-tavan-döşeme imalatları, elektrik, mekanik imalatları sıfırdan düzenlendi. 1800 adet koltuk alınarak stadyuma montajı yapıldı.
Stadyumun çevresi ise yeni haliyle Avrupa standartlarını aratmayacak konuma geldi. Kuzey kale arkasına çelikten misafir tribün konuldu. Mevcut futbol sahasının zemini, doğal çim ile kaplandı. Stadyuma, gece maçı oynanacak şekilde aydınlatma sistemleri kuruldu. Misafir ve maraton girişi için 3 adet yeni turnike kapı takıldı.
Karacabey’deki stadyum açılışının ardından, açılışlar dizisine ormanın denizle buluştuğu nadide yerlerden biri olan ve longoz ormanlarına bitişik konumdaki Yeniköy’de devam edilirken, Bursa’nın en uzun sahillerine sahip bölgede iki adet açık otopark açılışı, kadınlara hizmet verecek ‘Cennet Plajı’ isimli plaj açılışı ve Yeniköy’ün bağlı olduğu Bayramdere Mahallesi’nden, Şehit Jan. Uzm. Çvş. Cemil Turan anısına yaptırılan parkın açılışları da eklendi.
Karacabey gelişmeye devam edecek
1 hafta gibi kısa bir sürede, peş peşe gelen tesis açılışları ilçede büyük memnuniyet yaratırken, açılış konuşmalarında görüşlerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; ‘Modern ve Müreffeh Kent’ hedeflerine kararlılıkla ilerlediklerini ifade ederek, açılış dizisinin hız kesmeyeceğini ve önümüzdeki günlerde de ilçe halkının karşısına, yepyeni yatırım ve proje müjdeleri ile çıkacaklarını kaydetti.
Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz
Karacabey’in son yıllarda her yönüyle atağa geçtiğini anımsatan Başkan Ali Özkan, ilçeye değer katacak yenilikçi projeleri bir bir hayata geçirdiklerini vurgulayarak, ilçe halkının refahı ve mutluluğu için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Özkan ayrıca, sürdürülebilir büyüme modeli çerçevesinde, Karacabey’in gelişim ivmesini de tüm hızıyla sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.