Sıtkı Edel unutulmamalıdır!

Karacabey Gazi Mahallesi’nde 25 yıl boyunca başarıyla muhtarlık yapan Sıtkı Edel’in adının yaşatılmasını isteyen vatandaşlar Belediye’nin bu konuya duyarlılık göstermesi gerektiğine dikkat çekti.
Gazi Mahallesi’nde bir dönem muhtarlık yapan Merhum Şükrü Keskin’e evinin bulunduğu 149. sokağa adının verilmesinin normal olduğunu söyleyen vatandaşlar, yine Gazi Mahallesi’nde yaptığı unutulmaz hizmetleriyle herkesin sevgisini kazanan, Sıtkı Edel isminin de değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.
Gazi Mahalleli vatandaşlar, “1984’ten 2009 yılına kadar toplam 25 yıl başarıyla muhtarlık yapan Sıtkı Edel adının bir sokağa verilmesi, adaleti tecelli ettireceği gibi vicdanları da rahatlatacaktır. Edel, çalışkanlığı, dürüstlüğü, yardımseverliği ile sadece Gazi’nin değil, tüm Karacabeylilerin sevgisini kazanmış, saygın bir isimdir. Sıtkı Edel adının yaşatılması için atılacak adımlar çok yerinde olacaktır. Edel isminin Gazi Mahallesi’nde uygun görülen bir sokağa verilmesi memnuniyet yaratacaktır.
Karacabey Belediyesi’nin bu konuya duyarlılık göstermesini bekliyoruz. Belediye’nin ilk meclis toplantısında konunun görüşülüp karara bağlanacağına inancımız tamdır” şeklinde konuştular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.