Sıra bekleme çilesi bitti!

Sıra bekleme çilesi bitti!
Karacabey Devlet Hastanesi’nde “E-Randevu” sistemi bugünden itibaren başlıyor. Telefon ve internet üzerinden gerçekleşecek yeni randevu sistemiyle sıra bekleme çilesi tarih olacak.
Konuyla ilgili bilgi veren Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Kaan Bütün ve Başhekim Yardımcısı Şükrü Kabaş, sistemin nasıl işleye-ceğini ayrıntılı olarak anlattı.
Başhekim Yavuz Kaan Bütün, ilk olarak telefon üzerinden randevu almak isteyenlerin 676 75 76 numarayı arayarak, T.C. kimlik numaralarını girmelerini, daha sonra randevu almak istenilen uzmanlık alanının kodunu tıklamalarını ve hangi doktordan randevu istediklerini belirten kodu girmeleri gerektiğini söyledi.
İnternet üzerinden randevu talebinde bulunmak isteyenlerin yapmaları gerekenleri de sıralayan Başhekim Yardımcısı Şükrü Kabaş, “Vatandaşlarımız, www.karacabeydh.gov.tr. adresine girerek, E-Randevu linkine tıklasınlar. Ardından uzmanlık bölümü ve doktoru seçsinler. T.C. Kimlik numaralarını girsinler. Randevular tarih, saat ve sıra no ile görüntülenecek. Vatandaşlarımızın hasta tanıtım kartlarını almalarını tavsiye ediyoruz. Bu sayede hastane hizmetlerinden daha kolay yararla-nacaklardır” diye konuştu.
Hastane Başhekimi Yavuz Kaan Bütün, bir günde ortalama bin 500 hastaya baktıklarını belirterek, 2008 yılında 285 bin vatandaşa hizmet verdiklerini vurguladıklarını belirtti. E-Randevu sistemiyle sıra bekleme çilesinin tarihe karışacağını ifade eden Bütün, bu şekilde en hizmeti sunacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.