“Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan işbirliği protokolü doğrultusunda düzenlenen “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” etkinliği çerçevesinde Karacabey’li öğrenciler sinema ile buluşuyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, ““Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” etkinliğimizde 22.10.2018-08.11.2018 tarihleri arasında ilçemiz ortaokullarından 2258 öğrencimiz sinema ile buluşuyor.
Öğrencilerimizde ve toplumda milli ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak ve öğrencilerin hayal güçlerini geliştirmek amacıyla uygulamaya konulan bu projede Kültür Bakanlığı’nca temin edilen Bizim Köyün Şarkısı, Ayla, Doru, Ertuğrul 1890, Son Mektup filmlerini izleyen öğrencilerimizden köy okullarından katılanların ulaşım desteği ise Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen araçlarla sağlanıyor.
Bu protokolün gerçekleştirilmesinden, yürütülmesine kadar emeği geçen başta Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve ulaşım desteği sağlayan Karacabey Belediyesi olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.