Sınav’ı tercih edenler yüksekten uçtu!

Dershane Müdürü Cem Yılmaz, öğrencilerinin başarılarıyla çıtayı yükselttiklerini duyurdu:

Sınav Dergisi Dershanesi Karacabey Şubesi, SBS ve LYS sonuçlarının ardından öğrencilerinin başarılarıyla çıtayı yükseltti.

Tüm öğrencileriyle gurur duyduklarını belirten Dershane Müdürü Cem Yılmaz, SBS’de Burak Kaya isimli öğrencilerinin ilçe birincisi olmasından ve LYS’de Emrah Turan isimli öğrencilerinin (4291. sırada) Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atmasından gurur duyduklarını söyledi.

SBS ve LYS tercihlerinin ardından öğrencilerin yerleştirme sonuçlarını kamuoyuyla paylaşacaklarını kaydeden Yılmaz, “LYS sınavına giren öğrencilerimizde YGS sınavına göre başarı sıralamalarında büyük artış gözlendi. Aynı zamanda YGS’de olduğu gibi LYS’de de öğrencilerimizden Emrah Turan; TM-2 de 4291’lik başarı sırasının yanında ek puanlı yerleştirmede TM-2 512, TM-3 468, TS-1 171, TS-2 165 Türkiye dereceleri ile gurur kaynağımız oldu. Bu öğrencimiz ayrıca Bursa Sınav Dershaneleri Genel Merkezimizce de ödüllendirildi.

Diğer taraftan SBS sonuçlarına göre Burak Kaya isimli öğrencimiz, ilçe birinciliğini elde ederek bizleri onurlandırdı. SBS’de genel olarak öğrencilerimiz çok üstün bir başarı yakaladı. SBS’deki başarımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz” dedi.

Dershane Müdürü Cem Yılmaz, öğrencilerinin başarısının ardında 9 aylık yoğun bir çalışma temposu olduğunu hatırlattı.

Tüm öğrencileriyle bire bir ilgilendiklerine dikkat çeken Yılmaz, “Disiplinli, tutarlı ve sonuca ulaştıran verimli ders programlarıyla çocuklarımızın her zaman yanlarında olduk. THE (Takip, Hakkaniyet, Empati) eğitim politikamızın tam uygulanmasıyla öğrencilerimizin tamamı istedikleri hedefe ulaşmayı başardı. Sınav Eğitim Kurumları gerek fiziki ortamı, gerek akademik kadrosu ve üstün tecrübesiyle her yıl göstermiş olduğu başarı geleneğini yineleyerek devam ettirdi” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.