Çelik’ten “Yeni Hastane” müjdesi!

*Milletvekili Matlı’nın girişimleri sonuç verdi. AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Karacabey’e yapılacak 150 yataklı yeni Devlet Hastanesi ihalesinin 27 Eylül 2012 tarihinde yapılacağını duyurdu.

Karacabey’de merakla beklenen yeni Devlet Hastanesi ile ilgili dün çok olumlu gelişmeler yaşandı. AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, 150 yataklı yeni Devlet Hastanesi ihalesinin 27 Eylül 2012 tarihinde yapılacağını müjdeledi. Bu tarihin 1-2 hafta önceye de çekilebileceği belirtildi.

            AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın girişimleri neticesinde olumlu sonuç veren ihale tarihi, TOKİ’nin internet sitesinde de yayınlandı.

            Soğan Pazarı yanında bulunan 31 bin metrekarelik alana yapılacak yeni Devlet Hastanesi’nin Karacabey’e hayırlı olmasını dileyen AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, yıllardır kangrene dönüşen sağlık hizmetlerindeki aksamaların bir yıl içinde ortadan kalkacağını söyledi.

            Diğer taraftan mevcut hastane yerlerinin yeni hastane yapımına karşılık TOKİ’ye verilebileceği, bu konunun henüz netlik kazanmadığı öğrenildi.

            AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, geçtiğimiz Mart ayında küle dönen Ulu Cami’de restorasyon çalışmalarının yeniden başladığını ve en geç yılbaşına kadar ibadete açılacağını da sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.