Sınav’da,“Ödüllü Sınav” var!

Yüzlerce öğrenciye eğitim bursu fırsatı:

Sınav Dershanesi Karacabey Şubesi, yüzlerce öğrenciye eğitim bursu fırsatı için Aralık ayının ilk haftası “Düzey Belirleme Sınavları” gerçekleştirecek.
    Konuyla ilgili açıklama yapan Sınav Dershanesi Karacabey Şube Müdürü Cem Yılmaz, gözü yükseklerde olan tüm öğrencilere çağrıda bulundu.
    4, 5, 6, 7. sınıflar ile 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik yapılacak sınavların, 6-7-8 ve 9 Aralık tarihlerinde (Perşembe-Cuma-Cumartesi-Pazar) gerçekleşeceğini belirten Dershane Müdürü Cem Yılmaz, detaylı bilgi için Cumhuriyet Meydanı Yeni Belediye İş Merkezi Kat: 3-4'teki adrese gelerek ya da 676 45 40 numaralı telefonu arayarak öğrenebileceklerini kaydetti.
    Gözü yükseklerde olan tüm öğrencileri ödüllü sınavlara beklediklerini duyuran Yılmaz, “Disiplinli, tutarlı ve sonuca ulaştıran verimli ders programlarımızla öğrencilerimizin her zaman yanındayız. THE (Takip, Hakkaniyet, Empati) üçgeninde eğitim politikamızı tam uygulayarak öğrencilerimizi istedikleri hedefe ulaştırıyoruz. Sınav Eğitim Kurumları gerek fiziki ortamı, gerek akademik kadrosu ve üstün tecrübesiyle her yıl gösterdiği başarı geleneğini yineleyerek devam ettiriyor.
    İşte bu etkenlerden dolayı başarı adına kendimize çok güveniyoruz. Aralık ayının ilk haftası gerçekleştireceğimiz bu sınavların öğrencilerimize büyük yarar sağlayacağı kanaatindeyiz. Başarılı yüzlerce öğrencimiz, eğitim bursları ve ödüller kazanacak. Ortaokul ve lise öğrencimizi bu sınavlarda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.