Sınav Koleji’nden bir dizi etkinlik!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kendisini ziyaret eden Sınav Koleji öğrencilerine karne hediyesi olarak birer kitap hediye etti.
Sınav Koleji öğrencileri, başarıyla tamamladıkları 2011-2012 eğitim öğretim yılı 1. yarı dönemi ardından Başkan Kurtulan’ı ziyaret etti. Okulda aldıkları eğitim öğretim hakkında Başkan Kurtulan’la sohbet eden öğrenciler, gelecek hedeflerini de kendisiyle paylaştı.
Öğrencilerin ziyaretinden memnun kaldığını belirten Başkan Kutulan, küçük ziyaretçilerine Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” adlı eserini hediye etti. Sınav Koleji öğrencileri, daha sonra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Çağlar Özdemir’i ziyaret ederek, jandarmanın görev ve yetkileri hakkında bilgi edindi.
Sınav Koleji sesini arıyor
Etkinliklerini tüm hızıyla sürdüren Mustafakemalpaşa Sınav Koleji öğrencileri, İngilizce şarkı yarışmasında hünerlerini sergiledi.
Mustafakemalpaşa Sınav Koleji İlköğretim öğrencileri, yeteneklerini ve İngilizce bilgilerini, “Voce of Sınav” yarışmasında sergiledi.
Aileleri ve öğretmenleri tarafından desteklenen yarışmacılar, dereceye girmek için çabalarken gönüllerince de eğlenmiş oldu. Şirinler anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı şov da en az yarışmacılar kadar ilgi topladı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.