Sesimize kulak verin!

Mustafakemalpaşa'da oturan ve göğüs kanseriyle savaşan Emine Cabğu isimli bir vatandaş, yardımseverlerden destek bekliyor.

Söğütlü Mahallesi 214 Sokak No:3 adresinde ikamet eden Emine Cabğu, göğüs kanseri dışında birçok sıkıntılarla da mücadele ettiğini söyledi. Ankara Hacette Üniversitesi'nde kanser tedavisi devam eden Cabğu, kocasının da özürlü olması nedeniyle zor günler yaşadıklarını söyledi.

Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan gelen yardımların kendilerine yetmediğini dile getiren 42 yaşındaki Emine Cabğu, “Gerçekten zor durumdayız. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Kocam inşaat işçisiydi. Çalışırken bir kaza geçirdi ve özürlü oldu. Ben göğüs kanseriyim. Tedavilerim sürüyor. Tek başıma evi geçindirmeye çalışıyorum. Bir de Kaymakamlıktan gelen küçük bir destek var. Ancak yetmiyor. Evimiz kira, masraflarımız çok ağır. Lütfen sesimize kulak verin. Yardımseverlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Emine Cabğu, destek olmak isteyenlerin 0531 519 88 43 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.