Şentürk, Turhan kapışması nefesleri kesti

*Karacabey Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ile Mudanya Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni sahalarda görmek istemediğimiz görüntülere bir yenisini daha eklerken, boksörlere taş çıkarttı.
*Ortaokullararası 2. Küme Yıldız Erkekler Final Karşılaşması devam ederken başlayan tartışma uzayınca, Orta Hakem İrem Aydın, öğrencilere kötü örnek olan iki öğretmeni kırmızı kartla saha dışına attı.
*Tribünlerde, tekme, tokat, yumruklaşarak yeniden birbirine giren Mehmet Şentürk ile Güner Turhan’ı, Osmangazi Atıcılar Spor Tesisi Yetkilileri ile okul yöneticileri güçlükle ayırabildi.
*Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği spor etkinliğinde iki beden eğitimi öğretmeninin üzüntü yaratan kavgası öne çıkarken, öğrencilerin alın teri döktükleri karşılaşmalara gölge düştü.
*Bursa’da yaşanan çirkin gelişmeler Karacabey’de çok çabuk yankı buldu. Sporseverler, dosyasının çok kabarık olduğunu dile getirdiği Mehmet Şentürk’le ilgili, “Mehmet Şentürk varsa, olay mutlaka vardır” dedi.

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullararası Yıldız Erkekler 2. küme futbol karşılaşması final maçı sırasında, Karacabey Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Şentürk ile Mudanya Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Güner Turhan’ın öğrencilerin şaşkın bakışları arasında, tekme tokat birbirine girmesi çocukların emeklerinin önüne geçti.

Mudanya Atatürk Ortaokulu ile Karacabey Ortaokulu’nun karşılaştığı final maçında iki takımın beden öğretmenleri önce sözlü olarak tartışmaya başladı. Öğrencilerin gözleri önündeki tartışma uzayınca, Orta Hakem İrem Aydın kötü örnek olan iki öğretmene kırmızı kart göstererek saha dışına attı.
Öğrenciler ayıramadı
Tekmeyle tokatla birbirlerine girerek öğrencilere kötü örnek olan davranışları nedeniyle kırmızı kartla cezalandırılan Mehmet Şentürk ile Güner Turhan Hakem İrem Aydın tarafından gönderildikleri tribünde de kavgaya devam etti. Hızlarını alamayan iki beden eğitimi öğretmeni bu kez gereksiz yere yumruk yumruğa birbirlerine girdi. Fiziksel müdahaleyi ise Osmangazi Atıcılar Spor Tesisi Yetkilileri ile her iki okulun yöneticileri güçlükle ayırabildi. Üzüntü verici olaylar Karacabey’de çok çabuk yankı buldu. Mehmet Şentürk’ün ismini duyan Karacabeyli sporseverler, kavganın normal olduğunu söylediler. Konu ile ilgili değerlendirme yapan sporseverler gelişmeleri kısaca, “Mehmet Şentürk varsa olay da vardır. Çünkü dosyası çok kabarıktır” diye özetledi.
Çirkin olaylar tribünde devam ederken, final maçına kaldığı yerden devam edildi. Organizasyonda, Mudanya Atatürk Ortaokulu’nu 2-0 yenen Karacabey Ortaokulu şampiyon oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.