Semih Arda’nın dillere destan sünneti

Karacabey’in seçkin kuaförlerinden Altın Saç Tasarım Salonu’nun sahibi Sebile Altın’ın biricik oğlu Semih Arda, erkekliğe ilk adımı atmanın onurunu yaşadı.
Mustafakemalpaşa Yunus Club Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli sünnet cemiyetinde Sebile ve oğlu Semih Arda’nın mutluluğu görülmeye değerdi.
Şehzade kıyafeti ile Yeniçerilerin taşıdığı sünnet tahtı üzerinde, alkışlar eşliğinde, krallar gibi salona giren Semih Arda, tüm davetlilerin ilgi odağı oldu.
Oğlunun en özel gününde heyecanı gözlerinden okunan Sebile Altın, davetlilerle yakından ilgilenirken, “Tüm dostlarımızı, sevenlerimizi oğlumun erkekliğe ilk adım atışı nedeniyle bu mutlu günümüzde yanımızda görmekten kıvanç duyduk. Bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günümüzü onurlandıran herkese teşekkür ederiz. Yüce Rabbimizden herkese bu gibi sevinç göz yaşı dökecek mutlu günleri göstermesini, mürüvvetlerini görüp nesillerinin devamını dilerim” dedi.
Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından sünnet düğününde delikanlı olmanın keyfini çıkaran Semih Arda en mutlu gününü doyasıya kutladı. Dillere destan düğünde Altın ailesinin mutluluğunu içtenlikle paylaşan misafirler, eşsiz müzik eşliğiyle geç saatlere değin gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı. Sebile Altın’ın oğlu Semih Arda için yaptığı konuşma ise duygulu anlara sahne oldu. Oyun havalarıyla devam eden eğlencenin ardından sünnet çocuğuna organizasyon eşliğinde kınalar yakıldı.
Bütün akrabaları ve arkadaşları yanında olduğu için sevinçli olan Semih Arda, sünnet çocuğu olmanın şanını gece boyunca sürdürdü. Muhteşem sünnet merasiminde, ikram edilen yemek ziyafetinin ardından, müziğin ritmiyle coşarak pisti dolduran davetliler eğlenceyi doruklara taşıdı.
Güzel ve renkli sünnet şölenlerinin sonunda dostlarıyla bol bol anı fotoğrafı çektiren Sebile Altın ve oğlu Semih Arda özel günlerini ölümsüzleştirerek, objektiflere gülen gözlerle poz verdi.
Meltem Gazetesi olarak Semih Arda’yı kutlar, yaşamının her anında mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.