Semerşah’tan bilgilendirme

Semerşah Turizm Bursa Sorumlusu Ali İhsan Biber'in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Hac ve Umre ibadetinin önemi ve neden Semerşah sorusunun yanıtları anlatıldı.
Semerşah Turizm olarak ziyaretçilerinin en çok sevap kazanacağı bir hac ve umre yaptırmayı hedeflediklerini söyleyen Biber, “Ziyaretçilerin bir hayır duasını alabilmek, bizim için her türlü ticaretin ve karın önündedir. Biz, umreci ve hacılarımızı bir müşteri gibi değil, Rahman'ın misafiri olarak görürüz.'' dedi.
Umre sezonlarında her geçen yıl hedeflerini yükselterek daha fazla misafiri kutsal topraklara götürdüklerini ifade eden Semerşah Turizm Bursa Sorumlusu Ali İhsan Biber, “Diğer alanlarda olduğu gibi umre turlarımızda da fiyat politikamızı, hizmet kalitemizden ödün vermeyerek, çeşitli ödeme kolaylıkları sunarak oluşturmaktayız. Umre organizasyonlarımız da farklı illerden uçuş imkanı da sağlamaktayız. Yine umrecilerimizi tamamen firmamıza tahsis edilmiş, kutsal mekânlara yürüme mesafesinde ki otellerimizde ağırlıyoruz.
Düzenlediğimiz hac organizasyonlarında da en iyi hizmeti şiar edinen firmalarımız 2011 ve 2012 yılı hac sezonlarında, şirketler arasında en çok hacı götüren firma olmuş ve yapılan teftişlerde teşekküre layık görülmüştür. Sadece merkezi il olarak değil, farklı illerden Suudi Arabistan'a direkt uçuş imkanı sağlayarak bu konuda da Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan sonra en çok alternatif sunan özel firma olmayı başarmıştır. Hacılarımızı, firmamıza ait olan otellerimizde ağırlamakta ve mahrem ayırımını gözeterek bayan ve erkeklerin daha rahat etmesini sağlamaktayız” şeklinde konuştu.
Semerşah Turizm Karacabey sorumlusu Binali Çelik ise, hac ve umre'ye gidecek vatandaşlara gereken kolaylığın yapılacağını ve vakit kaybetmeden kayıt yaptırmaları gerektiğini belirtti. Seminer, okunan ilahiler ve dualar ile son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.