BBP’den Karacabeylilere ziyaret

Programa İl Başkanı Ömer Ünsal ile birlikte BBP MYK Üyesi Hasan Uslu, Karacabey İlçe Başkanı İzzet Toprak ve İlçe Başkan Yardımcısı Ali İhsan Başaran, Yıldırım İlçe Başkanı Fevzi Arda, İl yöneticileri; Hasan Hüseyin Çiçek, Mesut Çiftçi, Murat Coşar, İsmail Arslan, Yıldırım İlçe Yöneticisi Ömer Ocak, Yakup Ayışık, Niyazi Madak ile çok sayıda dernek yöneticisi ve üye katıldı.
Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, her yılın Aralık ayının son haftası düzenledikleri Huzurevi ziyaretine dikkat çekti. Ceylan, bu yılki programı, Nilüfer Belediyesi Kadınlar Korosu işbirliğinde 23 Aralık Pazar günü saat 13.00'te Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde gerçekleştireceklerini duyurdu.
Ceylan, “Yönetim kurulu ve dernek üyelerimiz tarafından oradaki yaşlı insanlarımıza herkesin kendi imkanlarıyla her türlü hediyelik alınabilecek. Oradaki insanlarımızın bizim yaşlarımıza geri dönmek gibi bir şansları yok. Ancak bizler muhakkak onların yaşlarına geleceğiz. Bu etkinliğin amacı da orada hayatlarını sürdüren insanlarımızla birlikte sazlı sözlü, şarkılı türkülü güzel bir eğlence yapmak, yaşlılarımızın ihtiyaçlarını hediye şeklinde verebilmektir.
Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz Huzurevi yılbaşı eğlencesinin bu yıl 2.sini yapacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Yaşlısına, özürlüsüne sahip çıkmayan toplumlar yozlaşmış toplumlardır. Türk toplumunu diğer toplumlardan ayıran en büyük özellik ise dedesine, atasına sahip çıkmasıdır. Bizler de bu etkinlikle bu olguyu yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.BBP İl Başkanı Ömer Ünsal, güçlü ve büyük bir sivil toplum kuruluşu olan Karacabeyliler Derneği ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Karacabey'in bir tarım ilçesi olduğunu ancak iktidar partisinin yanlış tarım uygulamaları nedeniyle üreticinin zor günler geçirdiğini savunan Ünsal, “Ürünler, hasat dönemleri yaklaştığında yok pahasına gidiyor. Çünkü aynı ürün dışarıdan ithal ediliyor. Hal böyle olunca da üretici zor durumda kalıyor. Tarımla uğraşan köylümüz borçlandırılıyor. Emlakçılar köylerde kol geziyor. Çiftçinin tarlaları ekmek su gibi satılıyor. Kısacası hükümet, Karacabey köylerindeki insanların suyunu kesiyor. Ancak yerel seçimlere az kaldı. Halk da onların sularını kesecek” dedi.
Karacabeyliler Derneği'ne de övgüler yağdıran BBP İl Başkanı Ömer Ünsal, Bursa'da dernekçilik adına yapılan güzel işleri takdirle karşıladıklarını söyledi.
Karacabeyliler Derneği hakkında güzel duyumlar aldıklarını belirten Ünsal, “Şu an buradayız ve duyumlarımızın doğruluğu anlam kazandı. Karacabeyliler Derneğinin yaptığı başarılı işler, Bursa'daki diğer dernekleri de harekete geçirdi. Şimdi tüm dernekler, kendi imkanları doğrultusunda birşeyler yapmaya başladı. Ancak bir şeyler yapmak için de muhakkak maddiyat gerekli. Karacabeyliler Derneğinin arkasında Sütaş gibi birçok güçlü firma varken ve bir de Yüksel Ceylan gibi bir başkana sahipken büyük başarıların gelmemesine şüphe yoktur” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.