Selda Sultan Konakları alıcılarını bekliyor

Karacabey’in ilk kuruluş yerlerinden olan ve Osmanlı’nın 3. Padişahı 1. Murat Hüdavendigar tarafından yaptırılarak adı camide (Ulu Camii) ve aynı mahallede yaşatılan bölgeye 47 dairelik yeni bir yaşam alanı oluşturuluyor.
Hüdavendigar Mahallesi, Ulu Camii arkasında 2 bin 500 m2 alana yapılacak olan toplam 47 dairenin yapımına Erka İnşaat tarafından start verildi.
Şehrin tam merkezinde, doğa manzaralı, altı komple otoparktan oluşan, fore kazık kullanılarak depreme dayanıklı ve güvenli, ısı ve ses yalıtımlı daireler, inşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesi ile Erka İnşaat Savaş Kapar imzasını taşıyor.
2 bin 500 m2 alan üzerine 4 bloktan oluşacak Bandırma Yolu ile Karadağ manzaralı “Selda Sultan Konakları” yerden ısıtmalı 47 daireden oluşacak ve otoparktan asansörle daireye giriş olanağı bulunacak.
Küçük bir köy nüfusunu andıran toplam 47 daireli “Selda Sultan Konakları” geniş balkonları ile dikkat çeken dairelerin bir kısmı inşaata başlamadan satıldığını belirten Savaş Kapar; “İnşaatımıza start verdik. 8 ay gibi bir sürede anahtar teslimini daireler sahipleri ile buluşacak.
Dairelerimiz deprem yönetmeliğine uygun statik çözümlü projemiz, 162 m2’den 200 m2 dubleks seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. Katlar arası ısı ve ses izolasyonun yanı sıra, merkezi uydu sistemine kadar akla gelebilecek tüm detayları düşünerek “Selda Sultan Konakları”nı projelendirdik. Allah’ın izni ile en kısa zamanda daireleri bitirip sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.