Şekerbank’tan esnafa ve sanayiciye destek!

Şekerbank Karacabey Şubesi, “Anadolu Bankacılığı” misyonu doğrultusunda, esnaf ve sa-nayiciye yönelik kredi desteklerine hız verdi.
            “Esnafım Kredisi” ile üretimi, “EKO Kredi” ile de enerji tasarrufuna yönelik her türlü bireysel ve ticari yatırımı desteklemeyi amaçlayan Şekerbank, bu doğrultuda dün Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile kredi anlaşması yaptı.
            KTSO ile imzalanan  “EKO Kredi” protokolü Şekerbank Marmara Bölge Müdürü Bekir Demirbel ile KTSO Başkanı Özer Matlı arasında gerçekleşti.
            KTSO Hizmet Binası’ndaki imza törenine, Başkan Özer Matlı, Başkan Yardımcıları; Naci Güncü ile Mutlu Sezer, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necmi Akkuş ile İsmail Ülker ve Meclis Üyesi Bülent Şen’in yanı sıra, Şekerbank Marmara Bölge Müdürü Bekir Demirbel, Karacabey Şubesi Müdürü Sedat İnal ile Esnaf Kredi Yetkilisi Bahar Bakal katıldı.          
            Esnafa yönelik yapılan “Esnafım Kredisi” anlaşması Terziler Odası’nda yapıldı. İmza törenine, BESOB (Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkan Vekili ve Karacabey Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fikret Kula, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İlhami Kösem, Sebzeciler Odası Başkanı Nusret Orumdaş, Kunduracılar Odası Başkanı Kamil Başpınar’ın yanı sıra Şekerbank Karacabey Şubesi Müdürü Sedat İnal ile Esnaf Kredi Yetkilisi Bahar Bakal katıldı. 
            KTSO’da yapılan imza töreninde konuşan Başkan Özer Matlı, enerjisinin yüzde 70’ini ithal eden bir ülke olarak, tasarrufa yönelik her türlü yatırımı uygun ödeme koşullarıyla destekleyen EKO Kredi’nin, kalkınmaya ve sanayileşmeye önemli katkı sağlayacağını belirtti.
            Şekerbank Marmara Bölge Müdürü Bekir Demirbel ise, bu kredi kampanyasında enerji tasarrufuyla ilgili yapılacak bir yatırımın, farkında olmadan boşa harcanan emeği, kazancı ve aynı zamanda doğal kaynakları korumayı amaçladıklarını ifade etti.
            BESOB (Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkan Vekili ve Karacabey Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse, imza töreninde yaptığı açıklamada, bankacılık hizmetlerinden yeterince yararlanamayan esnafın ve küçük işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirilen kredinin tüketimi değil, üretimi desteklemesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
            Şekerbank Karacabey Şube Müdürü Sedat İnal ise, esnafın ve mikro işletmelerin bir numaralı bankası olmayı amaçladıklarını kaydetti.
            İnal, “İthalata dayalı tüketimin hızla arttığı günümüzde, her kesimi üretime teşvik etmeye yönelik verilen ‘Esnafım Kredisi’nde amacımız, esnafımızın milli gelirden aldığı payı arttırmak ve kesimler arası gelir dağılım bozukluğunu asgariye indirmektir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.