Şehitler için Ulucamii’de Mevlid-i Şerif

*’Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarına verdiği katkı ile halkın takdirini kazanan “Vatan Sevdalıları” isimli platform üyeleri, anlamlı bir etkinliğe imza atarak aziz şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif tilaveti düzenlerken, son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı mücadele konusunda tüm Karacabey halkının güvenlik güçleri ile bir bütün oldukları mesajını verdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan ve ülke çapında ses getiren ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine sunduğu katkı ile öne çıkan ve vatandaşların da haklı takdirini kazanan “Vatan Sevdalıları” isimli platform, anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.
“Vatan Sevdalıları” üyeleri, Hüdavendigâr Ulucamii’de aziz şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif tilaveti düzenleyerek, son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı mücadele konusunda, tüm Karacabey halkının güvenlik güçleri ile bir bütün oldukları mesajını verdi.
Önceki akşam Ulucamii’de gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif tilavetine katılan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Vatan Sevdalıları Platformu’ üyelerinin düzenledikleri anlamlı etkinlikle birlikte, terörle mücadele destek konusunda verdikleri mesajın oldukça önemli olduğunu dile getirirken; “Şanlı milletimizin akıl ve feraseti, terör belasını da bertaraf edip, silip geçecek güce sahiptir” dedi.
“İlçe olarak her koşulda güvenlik güçlerinin yanındayız”
Tüm ilçe halkı olarak kalben ve ruhen, vatanın her sathında canını hiçe sayarak mücadele veren güvenlik güçlerinin yanında olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Özkan; “Aziz milletimiz, vatan ve bayrağını namus bilip bu konuda can vermeyi, şehit olmayı şeref addeden asil bir millettir. Mevlid-i Şerif düzenleyerek bu mesajı verme gayretinde bulunan ‘Vatan Sevdalıları’na, hemşerilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyor ve aziz şehitlerimize de bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.