Miniklerin kütüphane ile buluşması

Karacabey’de kaliteli, tecrübeli ve deneyimli kadrosuyla çok kısa sürede herkesin beğenisini kazanan Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu eğitici ve öğretici etkinliklerine devam ederken, önceki gün de öğrencileriyle kütüphaneyi ziyaret ederek küçük yaşta kitap sevgisi duygularını pekiştirdiler.
Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret eden minik öğrenciler, kütüphane ve kitapların havasını koklayarak, çeşitli hikâyelerde bulunan resimlere bakarak yorumlarda bulundular. Kütüphaneleri daha yakından tanımak amacıyla, Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’nun gerçekleştirdiği ziyaret de minikler hayatlarına yeni bir pencere daha açtılar. Kitaplarla dolu muhteşem bir atmosferde bulunmanın keyfini yaşayan öğrenciler, kütüphaneyi hayranlıkla gezerek, hikâye kitaplarını birbirleriyle değiştirerek paylaşma duygusunu geliştirdiler.
Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu Müdürü Kemal Yazar, öğrencilerini kütüphane ile tanıştırmak ve onlara kitap havasını koklatmak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istediklerini vurguladı.
Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden de, kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlarda başlaması gerektiğine dikkat çekerek, bu etkinlikleri nedeniyle Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’nu tebrik etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.