Şehit Bahadır Tayfur’un minikleri unutulmaz bir gün yaşattı

Karacabey Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu’nun düzenlediği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği”nde konuklar unutulmaz bir gün yaşadı.
Velilerin yoğun ilgi gösterdiği şenliğe Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Aydemir de katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren, Okul Müdürü Hamdi Uzer, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı bu anlamlı günün aynı zamanda yarının büyükleri ve geleceğimizin garantisi olan çocuklarımıza Atatürk tarafından hediye edilmiş bir şenlik olduğunu; bu bayramın tüm dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarını güçlendirdiğini, tüm insanlığın barış içinde yaşamasına önemli katkısı olduğunu söyledi.
Öğrencilere seslenen Uzer, “Sizler barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Bugün sevinçle, coşkuyla ve bir o kadar da gururla yaşadığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum” dedi.
Uzer’in ardından mikrofona gelen Türkçe Öğretmeni Hülya Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının anlam ve önemine değinen kısa bir konuşma yaptı.
Öğrencilerin okuduğu 23 Nisan adlı şiir ve koro şarkılar büyük beğeni toplarken, miniklerin müzik eşlinde hazırlamış olduğu dans gösterileri izleyiciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.
İzci oyunu, Nasrettin Hoca skeci şenliğe ayrı bir renk katarken, Trakya ve Silifke yöresi halk oyunları gösterisi göz kamaştırdı.
Birbirinden güzel gösterilerin ardından, Okul Aile Birliği Başkanı Güler Yılmaz’a göstermiş olduğu sosyal faaliyetlerinden dolayı Okul Müdürü Hamdi Uzer tarafından plaket sunuldu.
Ödül töreninde, Ortak sınavlardaki başarısı nedeniyle Kadir Emre Avcı’ya, Karete dalında Türkiye 1.si olan Batuhan Gökdemir’e, Satranç yarışması Yıldız grubunda 1. olan Muhammed Mahir Sevil ile 2. olan Atilla Gündüz’e, Satranç Yarışması minikler grubunda dereceye giren Kadir Emre Avcı, Melih Aşni, İsmet Uçar’a, Masa Tenisi dalında 1. olan Oğuz Aydoğan, 2. olan Elif Yondemir’e, 3. olan Okan Mercan’a, 23 Nisan konulu şiir yarışmasında 1. olan Öznur Aktaş, 2. olan Burak Karataş, 3. olan İrem Nur Beyhan’a, Resim yarışmasında dereceye giren, Dilara Hami, Aysel Özgün, Yiğitcan Özgün, Mirçe Betül Toklu, Sinemnur Açıkgöz, Zeynepnur Yolsal’a başarılarından dolayı ödülleri sunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.