Şehit Bahadır Tayfurda görkemli Yeni Yıla Merhaba Yemeği

Park Restaurant’ta gerçekleşen görkemli yemekte açılış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Keçeci, okul öğretmenlerine ve katılan tüm konuklara teşekkür ederek, sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl diledi.

Keçeci, “Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu olarak biz bir aileyiz.  Amacımız, bu tür sosyal etkinliklerle kaynaşma ve dayanışmayı sağlam tutarak, korumaktır. Yepyeni bir senede “Yeni Yıla Merhaba Yemeği” ile başlayan bu tür faaliyetlerimizi her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz. Okulumuzun başarısı için el birliğiyle çalışmalarımız sürecek. Karacabey’in yükselen değeri Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim’in, her alanda etkin bir eğitim kurumu olması için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Başkan Keçeci ile birlikte Başkan yardımcısı Dilek Avcu konuklarla yakından ilgilenerek, örnek bir misafirperverlik örneği sergilediler.

Dört dönem Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini başarıyla yürüttükten sonra yerini Keçeci’ye bırakan Güler Yılmaz’ın okul adına gösterdiği özverili çalışmaları alkışlar eşliğinde plaketle ödüllendirildi.

İstanbul Dershanesi öğretmenlerinden Ayşen Turhan’a da katkılarından dolayı, Başkan Filiz Keçeci teşekkür plaketini takdim etti.

Yemekten sonra yapılan çekiliş geceye ayrı bir renk katarken, toplanan gelir okul ihtiyaçları için kullanılmak üzere okul müdürlüğüne teslim edildi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen gecede veliler keyifli dakikalar geçirdiler. Yenilen leziz yemeklerle devam eden programda gönüllerince coşan veliler, yeni yılı mutlulukla kutladı.

Konuklar, söylenen şarkılar ve oyun havalarıyla felekten bir gece çalarak eğlenceyi doruklara taşıdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.