“Şehit anneleri hepimizin anneleridir”

Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Başkanı Süleyman Tuğ, 14 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle bir açıklama yayınladı. Ülkemizi, vatanımızı, bayrağımızı korumak için canını feda eden aziz şehitlerimizin, milletimizin bölünmezliğinin en önemli göstergesi olduğuna dikkat çeken Tuğ, açıklamasında şunları kaydetti:
“Uğrunda büyük bedeller ödenen aziz vatanımızın mevcudiyeti ve göklerde hür bir şekilde dalgalanan şanlı al bayrağımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktıkları kutsal bir emanettir. Canları pahasına mücadele ederek bu toprakları vatan yapan isimli, isimsiz bütün kahramanlarımız ebedi varlığımızın teminatı olmuşlardır. Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilerek aynı topraklar üzerinde kardeşçe yaşamamıza vesile olan, huzur ve güven ortamının her daim sürmesi için gözünü kırpmadan kendini feda eden tüm aziz şehitlerimiz, ülkemizin isimsiz kahramanlarıdır.
Şehitlerimiz hiçbir siyasi partinin simgesi değildir. Şehitlerimiz ülkemizin ortak değeridir. Şehitlerimizin anneleri her birimizin annesi, şehit aileleri her birimizin ailesidir. Her biri bu ülke için canlarını feda etmişlerdir. Milletimizin üzerinde yaşadığı toprakları vatan yapma, milli varlığımızı sürdürme, bağımsızlık, insanlık ve barış ideali uğruna canlarını feda eden; birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bayrağımızın ve özgürlüğümüzün ölümsüz simgeleri olan, aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.