Şehit aileleri unutulmadı

Şehit aileleri unutulmadı
Karacabey Belediyesi, hain terör örgütü PKK’nın şehit ettiği Mehmetçiklerin ruhuna mevlit okuttu.
Ayrıca, ilçe merkezi ve köylerdeki şehit aileleri ziyaret edilerek bayram armağanları sunuldu.
Giderek tırmanan PKK terörü yüzünden Karacabey halkının üzüntü ve duyarlılığı, Belediye faaliyetlerine de yansıdı. Belediye Başkanı Ergün Koç, Ramazan Bayramı mesajında terörü kınadı ve Türk milletine başsağlığı diledi.
Karacabey’deki şehit aileleri de Belediye Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören tarafından ziyaret edildi. İlçe merkezi ve köylerdeki ziyaretler sırasında şehit ailelerine bayram armağanları sunan Talih Düzgören, kendisinin Belediye Başkanı Ergün Koç adına geldiğini belirterek, şehit anne ve babalarının ellerini öptü ve bayramlarını kutladı. Dağkadı, Arız, Okçular, Orhaniye köyleriyle ilçe merkezindeki şehit aileleri de evlerinde ziyaret edildi.
İlçedeki diğer etkinlik ise bayram arifesinde Ulu Camii’nde düzenlendi. Vatanı ve milleti için canlarını feda eden şehitlerin anısına okutulan mevlide katılan Belediye Başkanı Ergün Koç, mevlit sonrasında şunları söyledi:
“Sadece şehit ailelerinin değil, her Türk ailesinin ocağına ateş düştü. Hepimizin yüreği yanıyor. Türk milleti vatanına yapılan bu saldırılar karşısında tek vücut halinde el ele vermiştir. Hain terör örgütünün bu yüce milleti yıldıramayacağını göstermiştir. Saygıyla ve rahmetle andığımız şehitlerimiz rahat uyusun. Milletçe terörle mücadeleye sonuna kadar azimliyiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.