Şehit Acarca Ortaokulu’ndan Belediye’ye teşekkür ziyareti

Karacabey Şehit Pilot Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Orta Okulu idarecileri ile okul aile birliği yöneticileri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.
Önceki gün gerçekleştirilen ziyaretlerde; Şehit Pilot Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Orta Okulu Müdürü Altuğ Meşe, Okul Aile Birliği Başkanı Tevfik Görgün ile öğrenci ve veliler hazır bulundu.
Okullarındaki eksikliklerin giderilmesi noktasında, belediyenin anında duruma el atarak, kısa sürede ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmasından duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenci velileri ve okul idarecileri, bugüne dek verdiği desteklerden ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletti.
Karacabey Belediyesi’nin Eğitim Desteği Tüm Velilerin Takdirini Topluyor
Okul aile birliği yöneticileri, son iki yıldan bu yana belediyenin ilçe genelindeki tüm okulların, her türlü fiziki bakım onarım, çevre düzenlemesi ve diğer ihtiyaçların karşılanması konusunda verdiği büyük ölçekli desteğin, her türlü takdirin üzerinde olduğuna vurgu yaptı.
“Eğitim Kurumlarımızın Yanında Olmayı Sürdüreceğiz”
Geleceğimizi teslim edeceğimiz nesillerin, her konuda donanımlı olmalarına büyük önem verdiklerine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da tüm eğitim ve öğretim kurumlarına verdikleri desteği kararlılıkla sürdürecekleri müjdesini verdi.
Özkan, “Eğitim en büyük önceliğimizdir ve en büyük yatırım, şüphesiz ki eğitime yapılan yatırımdır. En güzel hizmetlerin de yine, öğrencilere ve okula yapılan hizmet olduğuna inanıyoruz. Eğitime yönelik altyapı çalışmalarının yanı sıra; kültürel ve sosyal faaliyetlere sunduğumuz katkı ile bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de eğitim kurumlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.