Şehir içi yolları yenileniyor

İlçede son dönemde, 40 yıllık eskimiş altyapının yenilenmesi adına 200 milyonluk bir altyapı yatırım atağına geçtiklerine vurgu yapan Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediyeleri, üst yapının da yenilenmesi adına yollardaki bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu şebeke çalışmalarının devam ettiği Karacabey’de, yoğun kış şartlarından olumsuz etkilenen kent içindeki yolların da yeniden modern bir görünüme kazandırılması adına, asfalt yenileme çalışmalarına imza atılıyor.
Modern kent hedefi doğrultusunda çalışmalarımız sürecek
Asfaltlama çalışmalarının sürdüğü Esentepe Mahallesi’ne giderek, çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, kentin çağdaş bir görünüme kavuşturulması adına, birden fazla ekiple çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.
Yollardaki bakım ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla süreceğini belirten Başkan Ali Özkan, ilçede son dönemde gerçekleştirilen yatırımların vatandaşlar tarafından da büyük memnuniyetle karşılandığını dile getirerek, ‘Modern ve müreffeh kent’ hedefi doğrultusunda kararlı adımlarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.