Seçim öncesi sözlere dikkat edilmeli

Karacabey Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Yardımcısı Bülent Turan, ilçedeki siyasi atışmalara dikkat çekerek, partilerin birbirlerine çok ağır sözler söylediğini dile getirdi.

Turan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Nedense ülkemizde siyasetçiler sadece seçim zamanı hararetli oluyor. Bu yüzden ne yazık ki siyasetçilerin birbirlerine söyledikleri kötü sözler, yüz yüze bakmayı engelliyor. Bizlere şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu şöyle demişti, 'Sizler BBP olarak, Alperenler olarak seçime aylar kala çalışmayın. Seçimden önce çalışın, çünkü diğer siyasi partiler mal varlıklarıyla bizleri medyada toz duman eder. Bizim milletimiz öyle kaliteli millettir ki, doğruyu yanlışı anında tespit eder, ancak bizler devlet hazinesinden para almıyoruz bu yüzden eşit siyaset yapamıyoruz.  Bizler bayrakları, afişleri cebimizden yaptırıyoruz. Diğer partiler de hazineden milletin parasını carcur etmeden, gelsinler dürüst bir siyaset yapalım.'

Bizler hep bu düşüncelerle siyaset yapıyoruz. Bizim önümüzde, arkamızda, sağımızda, solumuzda medya patronları veya fabrikatörler yok.

Bizim partimizi takip eden vatandaşlarımız görüyordur ki, biz seçimden önce de sonrada çalışıyoruz. Amacımız milletin gözüne de girmek değil, bizim amacımız millet için bir şeyler yapmaktır.

Bugüne kadar PKK partisi hariç hiç bir partiye ağır sözlerde bulunmadık, her zaman yüz yüze bakabildik, yolda selamlaşabildik, muhabbet ettik. Bizim BBP olarak siyasetçi bütün arkadaşlardan ricamız var. Birbirinizle atışarak milleti siyasetçilerden soğutmayın.”

Bazı dedikodulara da cevap veren  Bülent Turan, “Bize iktidar partisinin  yan kuruluşu diyorlar. Biz, hangi parti doğru yaptıysa doğru yaptınız dedik, demeye de devam edeceğiz. Bizim AKP'den veya diğer partilerden farklı yanlarımız olmasa, ayrı partilerde siyaset yapmazdık” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.