Şaypa’dan görkemli açılış!

Bursa’nın ve bölgenin perakende lideri Şaypa Alışveriş Merkezi, 59’uncu şubesini önceki gün Karacabey’de hizmete açtı.

Şaypa Alışveriş Merkezleri, Bilecik ve Yalova’daki toplam 3 şubenin ardından Bursa’daki 54’üncü toplamda ise 59’uncu şubesini Karacabey Gazi Mahallesinde açtı.

Karacabey şubesinin açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Açılışta konuşan Şaypa Alışveriş Merkezleri Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Demircan, ulusal marka olma yolunda açtıkları her mağazanın kendilerine ayrı bir heyecan vermesinin yanında sorumluluklarının arttığını söyledi.

800 metrekarelik mağazada 30 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirten Demircan, “Müşterilerimizin desteğiyle Bursa markası olan Şaypa, daha da büyüyor. Karacabeyliler de bu kaliteyle tanışıyor. Şaypa için bugün çok özel bir gündür. Hem cana yakın hem cebe yakın anlayışıyla yerel perakende sektöründe bir başarı öyküsü yazan Şaypa olarak, Karacabey’de olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Türkiye ekonomisindeki iyi gelişmelerin Karacabey halkı tarafından da hissedildiğini ifade etti.

“Karacabey büyüyor ve gelişiyor. Firmalarımızın bölgemizi tercih etmesinin nedeni ortada. Yeni yatırımlarını bu bölgeye yapıyorlar” diyen Matlı, “Küresel firmaların daha rahat hareket edebildiği bu ortamlarda Şaypa gibi yerli bir sermaye, Bursa’dan çıkarak Türkiye’ye mal olmuş marka olmuş durumdadır. Burada açılışını yaptığımız 59’uncu şube de bunun bir göstergesidir. Biz siyasi irade olarak, iş ve aş kapısı açmak isteyenlerin her zaman yanında ve destekçisi olacağız” dedi.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özer Matlı ve Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban da Şaypa ailesine ilçeye kazandırdıkları yatırımdan ötürü teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.