Sarıkamış ruhu yaşatılıyor!

Karacabey Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü'nden gençlere çağrı:

Karacabey Gençlik Hizmetleri Spor Müdür Vekili Hüseyin Kocatürk, Gençlik ve Spor Bakanlığının kültürel değerlere sahip çıkma ve Sarıkamış ruhunu gençlerde yaşatmak adına çok anlamlı bir etkinliğe imza atacağını duyurdu. Kocatürk, Bakanlığın bu yıl ülke genelinde 5 bin genci Sarıkamış'ta buluşturacağını belirterek, Karacabey gençliğine de çağrıda bulundu.
Kars Sarıkamış'ta 5-6 Ocak 2013 tarihlerinde 5 bin gencin Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşü yapacağını dile getiren Kocatürk, programa katılmak isteyen gençlerin Bursa Yunusemre Gençlik Merkezine, Osmangazi Gençlik Merkezi'ne ve İl Müdürlüğüne başvuruda bulunabileceklerini söyledi.
Yapılacak programla ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Süleyman Şahin ise, “Sayın Bakanımız Suat Kılıç'ın talimatları doğrultusunda ilimizden Sarıkamış yürüyüşüne katılacak olan gençlerimiz için tüm olanaklar sağlanacaktır” dedi.
Bakanlık olanaklarıyla kışlık kar giysilerinin, botlarının ve her türlü ulaşım hizmetlerinin sağlanacağını belirten İl Müdürü Şahin, programa katılacak gençlere şimdiden hayırlı yolculuklar diledi.
Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin www.gsb.gov.tr adreslerine başvurabilecekleri bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.