Şampiyonluk için gün sayıyoruz

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, sahasında Muğlasporspor ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk için artık sayılı haftaları bekleyen mavi siyahlı temsilcimiz, bu sonuçla puanını 58’e yükseltti ve en yakın rakibi Somaspor’un 16 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Maçın başlamasıyla birlikte iki takımda birbirine üstünlük sağlamaya çalışırken, Muğlaspor’da 24’ncü dakikada Murat Can ceza sahasına gelen topu bekletmeden yaptığı vuruşla filelere gönderdi. İlk yarı Muğlaspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya rakibine göre daha atak futbolla başlayan Karacabey Belediyespor, 57’nci dakikada İlyas’ın kullandığı korner atışında Ömer’in kafa vuruşu sonucu topun ağlara gitmesiyle skoru dengeledi. İlerleyen dakikalarda başka gol çıkmayınca Karacabey Belediyespor sahasında Muğlaspor ile puanları paylaştı.

Rakibiyle berabere kalmasına karşın en yakın rakibi Somaspor’un 16 puan önünde liderliğini sürdüren Karacabey Belediyespor, şampiyonluk için artık gün sayıyor. Ligin bitimine 8 maç kala grubunda açık ara şampiyonluğa koşan Karacabey Belediyespor, önümüzdeki hafta Pazar günü deplasmanda şu an düşme hattında bulunan Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Lider Karacabey Belediyespor deplasmanından 1 puanla dönen Muğlaspor ise puanını 38’e yükselterek, play off iddiasını devam ettirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.