Şampiyonluğa bir adım kaldı

TFF 3. Lig 3. Grup lideri temsilcimiz Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geldiği Batman Petrolspor’u tek golle devirdi. Bu sonuçla puanını 61’e yükselten temsilcimiz, en yakın rakibi Somaspor’a 19 puan fark attı. Belediyespor önümüzdeki hafta Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Kelkit Belediyespor’u yener, bir maçı eksik olan Pazarspor da kendi sahasında Altındağ Belediyespor’a karşı puan kaybederse, temsilcimiz ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu matematiksel olarak garantilemiş olacak.

Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Sinan Özcan, Ahmetcan Akkoyun ve Sedat Uçar’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Ligde kalma savaşı veren Batman Petrolspor’a karşı kontrollü ve maçın bazı bölümlerinde de etkili bir oyun ortaya koyan Karacabey Belediyespor, 35. dakikada Said Can Açıkalın’ın kaydettiği golle maçı 1-0 kazanmayı başardı. Zorlu deplasmandan yine kritik bir 3 puanla dönen temsilcimiz, artık şampiyonluğa çok yaklaşmış durumda. Şu an 42 puanlı en yakın rakibi Somaspor’a 19 puan fark atan Karacabey Belediyespor, önümüzdeki hafta şampiyonluğunu matematiksel olarak da garantileyebilir.

Haftaya Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Gümüşhane ekibi Kelkit Belediyespor’u ağırlayacak olan mavi siyahlı temsilcimiz, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, bir maçı eksik olan 41 puanlı Pazarspor da kendi evinde Altındağ Belediyespor’a karşı puan kaybederse, Karacabey Belediyespor 3. Lig’te bulunan 3 grup arasında şampiyonluğunu ilan eden ilk takım olacak.

Öte yandan Karacabey Belediyespor, önümüzdeki hafta M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda konuk edeceği Kelkit Belediyespor’la saat 15.00’te karşı karşıya gelecek. Play Off hedefi bulunan Gümüşhane ekibine karşı çok önemli bir maça çıkacak olan temsilcimiz Belediyespor, mutlak 3 puanı hedefliyor. Zorlu mücadele tüm Karacabeyliler davet edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.