“Alın terinin, özverinin simgesi Türk kadınıdır”

Vatan Partisi Karacabey İlçe Örgütü, 8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Günü ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İlçe Sekreteri Hüseyin Kurur, “Dünya Çalışan Kadınlar Günü, Türk kadınına uğurlu, kutlu olsun. Alın terinin, özverinin simgesi Türk kadınıdır.” dedi. Kurur ayrıca, Türk kadınının Batı’daki kadınlardan farklı olduğunu belirterek, “Türk Kadını; Bilge Hatun’dur, Nene Hatun’dur, Kara Fatma’dır, Gökçe Kadın’dır.” ifadesini kullandı.

Kurur daha sonra şöyle devam etti: “Emperyalist Batı’nın simgesi mor renkler bizim kadın simgemiz değildir, olamaz. Türk Emekçi Kadını’nın, üreten kadınının rengi Al Bayrağı’mızın kırmızısıdır. Batı emperyalizminin dayatmaları simge ve renklerle Türk kadınını savunduğunu, önderi olduğunu sananlar birer Batı taklitçisi, Batı’nın emperyalist düşünce kuruluşlarının piyonudur. Batı’nın kadın sıkıntıları ile bizim kadınımızın sorunları bir değildir. Görsel şovlarla kadın hakları savunulamaz. Bugün Türk kadınının öncelikli kaygısı vatan bütünlüğü ve ekonomik sıkıntılardır. Batı tarzı demokrasi ile bu sorunlar çözülemez. Öncelikle ‘Devlet Aklı’ ile ‘Vatan Bütünlüğü’ sağlanmalı, ardından Borçlanma Ekonomisi terk edilerek Üretim Ekonomisi’ne geçilmelidir. Her gün şehit haberi ile içi parça parça olmuş, ocağıma aş nasıl koyacağım diye düşünen Türk kadınıyla, “Bugün mor mu giyeyim, pembe mi; saçımı sarı mı yapayım lacivert mi, yırtık pantolon mu giyeyim tayt mı” diye düşünen emperyalizmin getirisinden yararlanan Batı kadını, Türk kadınının modeli olamaz. Dinci dinsiz akımların köle gibi sattığı, aşağıladığı, öldürdüğü, insan yerine koymadığı sözde Müslüman olanların da empoze ettiği kadın da Türk kadınının modeli olamaz.

Türk Kadını; Bilge Hatun’dur, Nene Hatun’dur, Kara Fatma’dır, Gökçe Kadın’dır. Batı’nın ve sözde Müslüman yoz beyinlerin kadınını Türk kadınına layık görenler bölücülüğe hizmet etmektedir. Bu anlamlı gün kahraman, fedakar, ana yüreği taşıyan Türk kadınına kutlu olsun.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.