Şampiyonlar yine Sınav’dan

Sınav Eğitim Kurumları, LYS sonuçlarında da Türkiye’de ilk 1000’e giren onlarca öğrencileriyle başarısını bir kez daha kanıtladı.

Sınav Koleji ve Sınav Dergisi Dershaneleri öğrencileri üniversite giriş sınavında gösterdikleri başarıyla harcadıkları emeğin karşılığını aldılar.

Bursa genelinde Melike Kaplan, Kübra Kutlu, Şeyma Gizem Orun, Tolga Rafet Cankurt, Ferhat Kaçar, Selen Öztürk ile Sinem İzer, LYS’ye ilk girişlerinde aldıkları puanlarla eğitim ortalamasını da yükseltti.

Sınav Dergisi Dershaneleri Genel Müdürü Özkan Barbak, öğrencilerinin başarısının ardında 9 aylık yoğun bir çalışma temposu olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: “Disiplinli, tutarlı ve sonuca ulaştıran verimli ders programlarıyla çocuklarımızın her zaman yanlarında olduk. THE (Takip, Hakkaniyet, Empati) eğitim politikamızın tam uygulanmasıyla öğrencilerimizin tamamı istedikleri hedefe ulaşmayı başardı. Sınav Eğitim Kurumları gerek fiziki ortamı, gerek akademik kadrosu ve üstün tecrübesiyle her yıl göstermiş olduğu başarı geleneğini yineleyerek devam ettirdi” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.