Şampiyon Peynir United

Sütaş’ın geleneksel hale gelen “Bölümler Arası Süt Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon Peynir United oldu. 15.’si düzenlenen turnuvanın final maçı zevkli ve çekişmeli geçerken Tarımsal Güvenlik takımını 2-1 mağlup etmeyi başaran Peynir United kupanın sahibi oldu.
Nefesleri kesen final karşılaşması sonunda şampiyon takıma kupasını Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Dilay Çalışkaner ile Tarfaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Zafer Ertuğal takdim etti.
Turnuva boyunca Dursun Yalcı’nın yönettiği maçlar sonunda ikinciliği Tarımsal Güvenlik, üçüncülüğü ise Teknikspor kazandı. İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Yöneticileri İsa Satıcı ve Soner Özdemir’in gözetiminde yapılan turnuvanın bu yılki golcüsü Sevkiyat takımından Hüseyin Erol oldu.
Şampiyon olan Peynir United takımının başkanı Özcan Arabacı, kupa töreni sonrası yaptığı açıklamada; “Turnuvayı düzenleyenlere ve katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum.
Sahada hak ederek kazandık ve şampiyon olduk. Son nefesimize kadar mücadele ederek başardık. Şampiyon olan tüm takım oyuncularımı yürekten tebrik ederim. Şampiyonluk primi olarak futbolcularıma vermiş olduğum sözlerimin arkasındayım. Bu sözümü şampiyon arkadaşlarımı en kısa sürede Bulgaristan’a götürerek yerine getireceğim.” dedi.
Takım kaptanı Tamer Demir ise, geçen yıl çok kötü bir sezon geçirdiklerini, ancak kupayı kazanabilmek için bu yıl takım halinde çok çalıştıklarını vurguladı.
Artık son sözün Başkan Özcan Arabacı’da olduğunu belirten Demir, “Geçmiş yıllarda en fazla şampiyonluk elde eden İdarisarayspor takımının bu yılki başarısızlığından sonra yöneticileri, müdürleri ve oyuncularının final gününe olan ilgisizliklerine ise çok üzüldük” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.