Şampiyon İdarisarayspor!

Sütaş’ın geleneksel hale gelen “Bölümler Arası Süt Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon İdarisaray oldu.
Karpet Halı Saha Tesisleri’nde yaklaşık iki aydır süren turnuvaya toplam 13 takım katıldı. Nefes kesen maçları hakem Şaban Çolak yönetirken, karşılaşmaları çok sayıda sporsever de izledi.
Normal süresi 3-3 berabere biten final karşılaşmasının şampiyonunu ise penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarında tecrübeli İdarisarayspor, rakibi Yoğrtgücü’nü 5-3 yenerek 13. kupanın sahibi oldu.
Bu kupa ile şampiyonluk sayısını da toplamda 6’ya çıkaran İdarisarayspor’ın Yöneticisi Osman Güldiken, “6. kupayı kazanmanın mutluluğu içerisindeyiz. Centilmence geçen karşılaşmalarda tarafsız ve başarılı yönetimi ile turnuvaya renk katan hakem Şaban Çolak’ı tebrik ediyoruz. Ayrıca, organizasyona katkı veren herkese de teşekkür ediyoruz.” dedi.
Güldiken ayrıca, grup maçları boyunca İdarisarayspor kalesini kendisinin koruduğunu, bunun için de final maçına özel lens alarak hazırlandığını ama Teknik Direktör Behlül Bora tarafından oynatılmadığı için zararının karşılanmasını istediğini söyledi.
Sütaş 13. Bölümler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon İdarisarayspor olurken, ikinciliği Yoğurtgücü, üçüncülüğü de STK United elde etti. Öte yandan turnuvanın en centilmen takım ödülünü Tarfaş SLX kazanırken, Yoğurtgücü takımından Baykan Yılmaz da attığı 46 golle turnuvanın Gol Kralı oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.