Samet Çelebi albüm çıkardı

Karacabeyli genç sanatçı Samet Çelebi, çıkardığı “Gece Sahicidir” isimli albümü ile müzik piyasasındaki yerini aldı. Kısa bir süre içerisinde yayınlanan ve sanal ortam üzerinden de satışa sunulan albüme ilgi yoğun. Çelebi albümünün ilk konserini de İstanbul’da sergiledi.
Müzikle çocukluğundan beri uğraşan ve liseyi bitirdikten sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Lisans ve İşletme Yönetimi Yüksek Lisans bölümlerinde eğitimini sürdürürken, Erkan Oğur gibi önemli müzisyenlerden ders alarak müzik konusunda kendini geliştiren Çelebi, 3 yıllık uğraşlarının sonucunda hazırladığı “Gece Sahicidir” adlı albümünü piyasaya sürdü.
Akustik müzikte yeni bir soluk olarak görülen Çelebi, albümünün ilk klibini ise “Geceye Uyanmış” adlı parçasına çekti. Klip sosyal medya ve video paylaşım sitelerinde de yoğun ilgi görüyor.
Enstrümanların özgür ve soloların ağırlıklı olduğu albümde yer alan 8 parçanın 7’sinde söz ve müzik Çelebi’nin kendi imzasını taşıyor.
Albümünün müzik marketlerde ve internet üzerinden satışa sunulmasının ardından ilk konserini İstanbul Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde veren Çelebi performansıyla da büyük beğeni topluyor.
Aslen Karacabeyli olan Çelebi albümü ile ilgili yaptığı açıklamalarda; herkesin dilinde olmaktan öte, insanlara arkadaşlık eden şarkılar üretebilmeyi arzuladığını dile getiriyor. Albümündeki şarkılarıyla geceye övgüler düzen Çelebi’nin en büyük istekleri arasında ise memleketi olan Bursa’da büyük bir konser vermek yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.