KARYEK’ten “Basketbol kursu”

Karacabey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle başlattığı “Yetenek Geliştirme Kursları”na bir yenisi daha eklendi. Gelen talepler doğrultusunda açılan “Basketbol kursu” önceki akşam Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda eğitimlere başladı.
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “KARYEK” adı altında açtığı kurslarla yetenekleri geliştiriyor. “Hazır gereçlerle yapılan nakış, tel kırma ve fotoğraf” kursları ile başlayan yetenek geliştirme kurslarına ‘Basketbol kursu’ da eklendi. 22 öğrencinin katılımıyla başlayan Basketbol kursu, haftada 5 gün Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Gençler Birliği Spor Kulübü Basketbol Hocası Şevki Yıldırım’ın eğitim vereceği kursun ilk etabı 25 Mart 2015 tarihine kadar sürecek. Basketbol kursuna katılmak veya yeni kurs için başvuruda bulunmak isteyenler, Belediye Hizmet Binası zemin katta oluşturulan hizmet masalarından yardım alabilecek.
İsmail Ülker’den forma hediyesi
Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda çalışmalara başlayan basketbol kursiyerlerine, AK Parti Meclis Üyesi İsmail Ülker sponsorluğunda forma hediye edildi. Formalar, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Engin Karadeniz tarafından tüm kursiyerlere tek tek takdim edildi.
Kurslar devam edecek
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Taştekin Palabıyık, kursların gelen talepler doğrultusunda devam edeceğini vurguladı. Yetenek geliştirme kurslarına katılmak veya yeni kurs için başvuruda bulunmak isteyenlerin taleplerini titizlikle değerlendirdiklerini dile getiren Palabıyık, branş ve yaş sınırlamasının bulunmadığı kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.