Salon Turnuvası’nda kritik maçlar başladı

Salon Turnuvası’nda kritik maçlar başladı
Atatürk Spor Salonu’nda tüm hızıyla devam ederken önceki gece oynanan kritik maçlar nefesleri kesti.
Karşılaşmaları AK Parti yönetimi, Cumhuriyet Savcısı Fuzuli Aydoğdu ve çok sayıda vatandaşta takip etti. Grubundaki iddiasını sürdürmek isteyen Bektaş İnşaat, Öğretmen evine 3-1 mağlup olurken, C Grubu’nun lideri Küçük Ağa Mühendislik Nestle’yi 6-2’lik skorla mağlup etti. F Grubu’nda ise Emniyet Spor, Beşiktaşlılar Derneği’ni 3-2’lik skorla zorda olsa yenmeyi başardı.
Öğretmenevi: 3 Bektaş İnşaat: 1
Salon Futbolu’nda D Grubu’nda mücadele eden Öğretmenevi ve Bektaş İnşaat arasında oynanan maçın ilk yarısı 1-0 Bektaş İnşaat üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıya fırtına gibi giren Öğretmenevi attığı üç golle sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Öğretmenevi: Zafer, Eminullah, Sami , Tuncay, Nevzat, Güray, Fatih, Gökmen, Sezgin, Özer, Yener
Bektaş İnşaat: Nuh, Levent, Evren, Okan, Yasin, Mustafa, Erol, Burhan, Mustafa Ecin, Kerem
Nestle: 2 Küçük Ağa Müh.: 6
C Grubu’nda karşı karşıya gelen iki iddialı takımın maçında gülen taraf Küçük Ağa Mühendislik oldu. İlk yarısı başa baş geçen karşılaşma 2-2’lik eşitlikle geçildi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte Küçük Ağa Mühendislik, Nestle üzerinde hissedilir bir baskı kurdu. Güzel futbolunu 6 golle süsleyen Küçük Ağa Mühendislik 6-2’lik skorla Nestle’yi devirmeyi başardı.
Nestle: Cihan, Kadir, Barış, Cevat, Bülent, Hüseyin, Emin, Hakan, Mustafa, Arif, Mehmet, Nurullah
Küçük Ağa Müh.: Taner, İlker, Fehmi, Taffun, Ercan Güncü, Ercan Tuncel, Ayhan,Uğur, İbrahim, Mehmet, Fahri
Beşiktaşlılar Der.: 2 Emniyet Spor: 3
F Grubu’nda karşılaşan Beşiktaşlılar Derneği ve Emniyet Spor karşılaşması oldukça çekişmeli geçti. 40 yaş üstü kadrosuyla oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Beşiktaşlılar Derneği, oyunu skora yansıtamayınca ilk yarı 2-1 Emniyet Spor üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıda defansif oyunuyla dikkat çeken Beşiktaşlılar Derneği’nde kaleci Celalettin Dağlıoğlu yaptığı kritik kurtarışlarla farkı önleyen isim oldu. Emniyet Spor ise ikinci yarıda gardı düşen rakibine attığı bir golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.