Meclis kararı sahte mi?

Osman Çatak, “Tersane engellendi” iddialarını gülünç buldu:
Meclis kararı sahte mi?
Karacabey AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Osman Çatak, “Tersane Projesi Engellendi” şeklindeki iddialara belgeyle yanıt verdi.
Osman Çatak, 07/10/2004 tarih ve 57 sayılı kararla sözü edilen projenin AK Parti’li üyelerinde imzalarıyla meclisten geçtiğini belirterek, “Bu karar sahte olmadığına göre, dört yıldır gerçekler niye saptırıldı!” diye, DP yöneticilerine gönderme yaptı.
Dört yıldır duygu sömürüsü yaparak “İstihdam yarattık” diye konuşulmasının yerel seçimlerin yaklaşmasıyla başlayan aldatmaca olduğunu iddia eden Çatak, meclis kararının gerçekliğine gölge düşürüldüğünü ileri sürdü. Çatak, “Demokrat Parti İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyelerine soruyorum? Belediye Meclisi’nde birlikte aldığımız kararda, tersanelerin Karacabey’e kurulmaması anlamı mı yer alıyor? Eğer öyleyse DP’li Belediye Meclis üyeleri; Meral Eren, Dündar Efe, Mehmet Göztepe, Mehmet Ali Köfteci bu karara neden ret oyu vermediler. Niçin evet veya çekimser oy verdiler. O halde sizlerde tersanelerin kurulmasına karşısınız.
Siyaseti bir tarafa bırakıp, Karacabey halkının karşısında doğruları söylemek zorundayız.
Tersane Projesi için; Bayındırlık İl Müdürlüğü, Çevre İl Müdürlüğü, Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü, Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu gibi kurumlardan olumlu görüş alınması gerekmektedir. Bu meclis kararı da tersanelerin yapılabilmesi için ilgili kurumların görüşlerinin istenmesi için alınmıştır. Kendileri de bu karara ret oyu vermemişler yada çekimser kalarak karara katılmışlardır. Durum bu kadar açıkken Demokrat Parti’nin İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri dört yıl boyunca alınan kararın üzerinden iş arayan insanlara karşı duygu sömürüsü yapmışlardır.
Bu güne kadar söylenenler ortada iken Meclis kararını da kamuoyuna sunuyorum, takdir değerli Karacabey halkınındır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.