Salon Futbolu’nda Tigem ve Emniyet fırtınası esti

Salon Futbolu’nda Tigem ve Emniyet fırtınası esti
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Lig Heyeti’nin organizasyonunda “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Salon Futbol Turnuvası” önceki gün başladı.
Atatürk Spor Salonu’nda başlayan ve gençler, olgunlar ile yıldızlar kategorilerinde 32 takımın mücadele ettiği turnuvayı Kaymakam Dursun Balaban, Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Aydemir, AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkan, İl Genel Meclis Üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı Adem Surguç, Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer ve çok sayıda vatandaş takip etti.
Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti Sekreteri Mehmet Şentürk, tüm takımlara başarılar dileyerek, centilmence bir turnuva geçmesi temennisinde bulundu.
Şentürk’ten sonra konuşan Kaymakam Dursun Balaban, böylesine organizasyonların sürmesi gerektiğini belirterek, tunuvanın yapılmasında öncülük yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar’a teşekkür etti. Balaban, sporun centilmenlik ve kardeşlik olduğunun unutulmaması vurgulatarak, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.
Konuşmaların ardından gecenin ilk maçı içi sahaya çıkan TİGEM ile Aka Tarım arasındaki karşılaşmanın başlama vuruşunu yapan İl Genel Meclis Üyesi Adem Surguç ve Sütaş İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer turnuvanın startını verdi.
TİGEM: 7 – Aka Tarım: 4
E Grubu’nun ilk maçında karşı karşıya gelen TİGEM ile Aka Tarım arasındaki maç izleyenlere büyük keyif verdi. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen TİGEM maçın ilk devresini 5-2 önde kapattı. İkinci yarıda oluşan farkı kapatmak için Aka Tarım elinden gelen mücadeleyi ortaya koysa da TİGEM, önde olmanın avantajını kullanarak sahadan 7-4 galip ayrılmayı bildi. Gecenin ilk maçını ise Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti Sekreteri Mehmet Şentürk yönetti.
TİGEM: Yusuf Yağlı, İbrahim Çağlar, Yücel Kayalar, Metin Karadoğan, Mehmet Ezgil, Hüseyin Küçükçay, Menderes Gürbüz, H. Bayram Kurtbeyoğlu, Mustafa Kaya, Zeki Aydemir, Hakan Gümken.
Antrenör : Mehmet Çetinaslan
Yönetici : Hüseyin Öcal
AKA TARIM: Yücel Özkarpat, Murat Sezen, Mustafa Güven, Coşkun Başer, Vahap Aka, Ersan Daşoğlu, Serkan Zık, Cihat Sezen, Soner Sekirden, Levent Susta, Murat Ateş
Antrenör : Özdemir Kumcu
Yönetici : Şükrü Kilci
EMNİYET: 7 SEBKUR: 2
F Grubunda oynanan diğer maçta ise Emniyet Spor’la, Sebkur karşı karşıya geldi. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Emniyet Spor, mücadelesin meyvesini 7-2’lik skora taşımaya bildi. Maçı yöneten hakem Kemal Çeltik’in sertliğe müsaade etmesi, maçın sık sık faulle kesilmesine neden oldu. Devre arasında soyunma odasına inen Emniyet Amiri Ömer Koparan, motive edici bir konuşmayla takımı ateşleyerek farklı galibiyetin gelmesini sapladı.

EMNİYET: Esat, İbrahim, Muhammed, Kemal, Burhan, Erhan, Yusuf, Yücel, Serkan, Serdar, Sezgi, Uğur
Antrenör : Serdar Bayraktar
SEBKUR: Rüştü Çakıcı, Kamil Çağlı, Burhan Kotla, Mesut Coşkun, Ahmet Toprak, Necmi Akkuş, Necmi Koyuncuoğlu, Mevlüt Kabaçoban, Akif Aydın, Namık Korkmay, Hüseyin Kolaşın
Antrenör: Atilla Atan
SULAMA BİRLİĞİ: 4 ÖZBENEK: 6
Turnuvada A Grubu’nda mücadele eden Sulama Birliği ile Özbenek arasında oynanan maç ise gecenin en çekişmeli maçı oldu. İlk yarısı 2-0 Sulama Birliği üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarı toparlanan Özbenek, rakibine tam 6 gol atmayı başardı. Hakem Şaban Çolak’ın yönelttiği maçta sert futbol sarı kartla cezalandırılırken, oyun sakatlıklar nedeniyle sık sık durdu.
SULAMA BİRLİĞİ: Erdem Tosun, Ufuk Çiğdem, Mustafa Fiyaz, Yavuz Nibat, Özkan Demir
Antrenör : Remzi Avcı
Yönetici : Sami Özseçen

ÖZBENEK: Gökçe Akıncı, Yasin Benek, Mehmet Aydın, Rıdvan Bulut, Altan Yakar, Bilal Taş, Suat Şahin
Antrenör : Altan Yakıcı
Yönetici : Yasin Benek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.