Şaka kaka oldu!

Darp olayının hedef ismi S.G., konunun CHP’li yöneticiler tarafından çarpıtıldığını söyledi:
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi’nin en yaşlı üyesi Abdullah Asa (82)’nın parti rozetini çıkarmadığı gerekçesiyle dövüldüğü iddialarını yalanlandı.
Konuyla ilgili hedef gösterilen S.G., iddiaları sert bir dille eleştirirken, CHP İlçe yöneticilerinin olayı saptırdığını söyledi.
Akbank’ın bitişindeki kıraathanede, 26 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen olayı anlatan S.G., rozet çıkarttırma iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Abdullah Asa’nın yıllardır aynı kıraathaneye geldiğine dikkat çeken S.G., “Darp olayı kamuoyuna CHP’li yöneticiler tarafından yanlış aktarıldı. Abdullah Asa, yıllardır bizim kıraathaneye gelir. O bizim babamız gibi gördüğümüz büyüğümüzdür. Samimiyetten dolayı kendisine takılırız. Yani kendisine birçok kez aynı şaka yapılmıştır. Olay günü de yine şakayla ‘Rozeti çıkar, sana ben bakacağım’ dedim. İddia edildiği gibi kendisini kesinlikle çay ocağına doğru götürmedim. Şakalaşmayı orada bulunan herkes gördü.
Daha sonra Abdullah amcanın eli kesilmiş. Nasıl oldu bilmiyorum ancak kesinlikle bıçakla onun elini ben kesmedim. Abdullah amca birden ‘Elimi kestin’ diyerek kafama bastonuyla vurdu. Bunun üzerine bende dayanamadım ve kendisini bir anlık sinirle ittim. Ancak yine altını çizmek istiyorum ki, olay CHP yöneticilerinin kamuoyuna yansıttığı şekilde rozet çıkarttırma konusu değildir. Şaka kaka oldu. Bir anlık sinir nedeniyle yaşlı bir insana vurduğum için üzgünüm. Abdullah amcadan özür dilerim. Böyle olmasını istemezdim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.