Sahip çıkarsan, vatan batmaz!

Sahip çıkarsan, vatan batmaz!
Karacabey Lisesi’nin hazırladığı “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı”na coşku ve gözyaşı hakim oldu.
Yoğun katılımın yaşandığı programda AK Parti Bursa Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı adına Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören, Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Milli Eğitim Şube Müdürleri; Mehmet Aydın ile Emin Dingin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Çalı, AK Parti, CHP, DP ve MHP Belediye Başkan Adayları ile yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, daire amirleri, öğretmen, veli ile çok sayıda öğrenci hazır bulundu.
Programın açılış konuşmasını yapan Karacabey Lisesi Okul Müdürü Adil Küçük, Mehmet Akif Ersoy’un Türk aşkıyla yanan ve milletini seven bir kişilik olduğunu belirtti. Mehmet Akif’in hayatıyla ilgili bilgileri konuklarla paylaşan Adil Küçük, 88. yılı kutlanan anlamlı günü coşkuyla kutladıklarını sözlerine ekledi.
Karacabey Lisesi öğrencilerinin oratoryosu büyük beğeni toplarken, Kübra Düvenci’nin okuduğu “İstiklal Marşı” şiiri ise katılımcıları ağlattı.
“Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı” konulu belgeselin ardından resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Dursun Balaban ile AK Parti Milletvekili Altan Karapaşaoğlu tarafından ödülleri verildi.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan programın kapanış konuşmasında, programa katılan herkese ve emeği geçen Karacabey Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.