Sahiller yazlıkçıları bekliyor!

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün gerçekleştirdiği incelemede, ilçeye bağlı yazlık yerleşim birimlerinden Yeniköy, Malkara ve Kurşunlu’da sezonun son hazırlıklarını denetlerken, mevcut durumda artık yetersiz kalan piknik alanı için alternatif olarak hazırlanan ‘Ihlamur Park’ın, bu yaz itibariyle vatandaşların hizmetine gireceği müjdesini verdi.

Karacabey’e bağlı yazlık yerleşim bölgesi Yeniköy sahilleri, bu yıl da Ramazan sonrası on binlerce yazlıkçının tercihi olacak.
Ramazan ayının bitiminde, yoğun bir tatilcinin beklendiği Yeniköy, Malkara ve Kurşunlu’da, Karacabey Belediyesi ekipleri de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bu çalışmaları denetlemek için önceki gün bölgeye giden Belediye Başkanı Ali Özkan, Yeniköy Kamp Amiri Kenan Gündem ile birlikte çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu.
Temizlikten, altyapıya, yol ve kaldırımlardan çevre düzenlemelerine kadar, çeşitli alanlarda çalışmaları titizlikle yürüttüklerini dile getiren Başkan Özkan, “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen sahil projemiz şekilleniyor. Bölgeyi her anlamda ele alıyoruz ve plajdan, otoparka, sosyal alanlardan çocuk parklarına kadar, yazlıkçıların her ihtiyacını gidermek için mücadele ediyoruz” dedi.
Ihlamur Park Hizmete Açılıyor
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bölgede yaptığı incelemelerin ardından Kurşunlu’ya giderek, burada da ıhlamur ağaçlarının arasında yeni yapılan, ‘Ihlamur Park’ı ziyaret etti.
Piknik masalarının da konduğu alanda, güvenlik için birtakım tedbirlerde alınıyor. Yeşil ve mavinin buluşmasını izleyerek, harika bir piknik imkânı sunan bölge hakkında konuşan Başkan Özkan, “Yeniköy günden güne daha fazla yazlıkçıya ev sahipliği yapıyor. Bu da bazı mevcut imkânların yetmemesine neden oluyor. Biz piknik alanına alternatif olarak, ‘Ihlamur Parkı’ hazırladık ve bu yaz, parkı vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Burası, denizi ve ormanın derinliğini aynı anda yaşayabileceğiniz harika bir mesire alanı. Ekiplerimiz çalışmalarını bitirmek üzere. Ramazan sonu halkımızın hizmetine girecek. Şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.