Sağlık-Sen’den sağlıkçılara ziyaret

Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül ve Başkan Yardımcısı Mehmet Çiçekel Karacabey’deki sağlık kurumlarına yeni atanan yöneticilere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Ziyarete Karacabey İlçe Temsilcisi Fatih Alparslan ve hastane temsilcileri de eşlik etti. Karacabey İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Çiğdem, Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Arif Kadri Balcı; Mali İşler Müdürü Mehmet Ferit Batur, Sağlık Hizmetleri Müdürü Serpil Uzun ve Müdür Yardımcısı Ebru Demir’i ziyaret eden Şube Başkanı Gökhan Yünkül yeni yöneticilere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.
Ziyarette sağlık gündemine dair açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Gökhan Yünkül, “Sağlık çalışanlarının karşılaştığı birçok sorunun çözümü için Sağlık-Sen olarak sürekli mücadele ediyoruz” dedi. Yıpranma payı konusunun acil olarak meclis gündemine gelmesi gerektiğini belirten Yünkül, “Yıllardır mücadelesini yürüttüğümüz sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesi konusu artık nihayete ermelidir. Yıpranma payının çıkmasını beklerken bile yıpranıyoruz. Sağlık Bakanlığı’nın artık Cumhurbaşkanımızın verdiği sözü hayata geçirmesi gerekiyor. Beklediğimiz tüm sağlık çalışanlarını kapsayacak 5 yıllık hizmete 1 yıl yıpranma payı verilmesidir. Bu mücadelemizden dönüşümüz yoktur. Bu konu halloluncaya kadar her fırsatta ve platformda bunu dile getireceğiz” şeklinde konuştu.
Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Arif Kadri Balcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sağlık-Sen Bursa Şubesi’nin sağlık çalışanları için yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini, personel memnuniyetinin öncelikleri olduğunu vurgulayarak Sağlık-Sen’in görüşlerini önemsediğini belitti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.