İyi Gençlik Bursa’da toplandı

İyi Parti’nin İyi Gençlik toplantısı, İyi Gençlik Genel Başkanı Avukat Osman Ertürk Özel’in katılımı ile geçtiğimiz Cumartesi günü Bursa’da gerçekleştirildi.
İyi Parti’de gençlik teşkilatlanmasının önemine ve Türkiye genelinde teşkilatlanma sürecinin geldiği noktayı anlatan ve İyi Gençlik’in parolasının millet ve mukaddesatlarına hürmet, Atatürk İlke ve inkılaplarına, Cumhuriyet ilkelerine bağlılık olduğunu belirten Başkan Özel, “İyi Gençlik çok kısa bir süre içersinde toplumun her kesiminden katılan gençlerle yeni bir Türkiye’nin inşası için teşkilatlanma faaliyetlerini tamamlayarak, hem Türk gençliğinin sesi olacak, hem de Türk siyasi hayatında belirleyici unsur haline geleceğinin vurgusunu yaptı.
Karacabey İyi Parti İlçe Başkanı Ayhan Tayfur da, “Bizde Karacabey İyi Gençlik İlçe Teşkilatımız olarak, teşkilatlanmamızı en kısa zamanda tamamlayıp, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayarak, İyi gençlik için gündüz oturmadan, gece uyumadan çıktığımız bu yolda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Karacabey’de bütün genç arkadaşlarımızı İyi Gençlik teşkilatımıza beklemekteyiz.
İyi Gençlik Karacabey İlçe Teşkilatlanmasını, Karacabey İyi Parti Kurucular Kurulu üyelerimiz Şevket Berberoğlu, Turgay Deniz ve Ozan Yaman gerçekleştireceklerdir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.