Şaban yeniden ayağa kalkacak!

Milletvekili Matlı devreye girdi; Karacabeyliler Derneği ile Doruk Tıp Merkezi yardım elini uzattı:

Karacabey Yeniköy’de 17 Temmuz 2008 yılında tekneden denize atlarken boynunu kıran, 9 ay boyunca Bursa Uludağ Üniversitesi’nde yattıktan sonra vücudunun bazı yerlerinde yaralar oluşan ve vücudunu hiç hissetmeyen Şaban Kırıcı (25)’ya yardım eli uzandı.

            AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, MELTEM’in 13 Ağustos 2012 tarihinde manşetten verdiği haber sonrası hemen devreye girdi. Karacabeyliler Derneği ile Doruk Tıp Merkezi, Şaban Kırıcı’nın tedavi edilmesi için çalışma başlattı.

            Önceki akşam Şaban Kırıcı’nın evine konuk olan Bursa Karacabeyliler Derneği yöneticileri, Şaban Kırıcı’nın tedavisi için ne gerekiliyorsa yapılacağının müjdesini verdi.

            Ziyarete Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Çakır ve Ayhan İlhan, Dernek Teşkilat Başkanı Vural Mutiş, Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, Teşkilat Yönetiminden Mecit Kızılkurt ve Mehmet Gürleyen ile Bayramdere Köyü Azası Recep Yavuz katıldı.

            Anne Fatma ve baba Kenan Kırıcı tarafından karşılanan Karacabeyliler Derneği yöneticileri, Şaban Kırıcı’nın acısını paylaştıklarını ve kendisine yardımcı olacaklarını söyledi.

            Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, Şaban Kırıcı’nın bugün ambulansla evinden alınarak Doruk Tıp Merkezi’nde tedaviye altına alınacağını müjdeledi.

            Başkan Ceylan, “Haber sonrası Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı beni aradı ve Şaban’a yardımcı olunmasını istedi. Bunun üzerine biz de çalışma başlattık. Doruk Tıp Merkezi Sahibi Mustafa Esgin ile görüştük. Kendisi Karacabeylidir. Sayın Esgin, haberi okuduktan sonra Şaban’ın tedavisi için elinden geleni yapacağını söyledi. Şaban kardeşimizi ayağa kaldıracağız. Buna inanıyoruz. Tedavisi için ne gerekiliyorsa yapılacak” dedi.

            Şaban Kırıcı’nın ilk olarak fizyoterapiye yanıt verip veremeyeceğinin belirlenmesi için tedavi göreceğini ifade eden Başkan Ceylan, “Kırıcı ailesi içini ferah tutsun. Şaban daha genç ve tüm güçlüklerin üstesinden gelebilecek yaşta. Karacabeyliler Derneği, her zaman yanınızdadır. Bunu hiç unutmayın” diye konuştu.

            Bursa Karacabeyliler Derneği yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şaban Kırıcı, yeniden ayağa kalkmak istediğini söyledi. Başarılı bir tedavi süreci geçireceğine inandığını kaydeden Kırıcı, “Başta Sayın Milletvekilimiz Önder Matlı’ya, Karacabeyliler Derneği’ne ve Doruk Tıp Merkezi Sahibi Mustafa Esgin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Anne Fatma ve baba Kenan Kırıcı da oğullarına sahip çıkan Milletvekili Önder Matlı, Karacabeyliler Derneği ve Doruk Tıp Merkezi Sahibi Mustafa Esgin’e minnettar olduklarını söyledi.

            Oğullarının yaşam dolu olduğunu belirten Kırıcı ailesi, “Umut ediyoruz ki oğlumuz düzelecek ve eski günlerine kavuşacak. Ailesi olarak bu zamana kadar elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Allah sizlerden razı olsun” şeklinde duygularını paylaştı.         

             

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.