Şaban Bayraktar emekliye ayrıldı

Karacabey’in yetiştirdiği önemli eğitimcilerden Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar Pazartesi günü emekliye ayrıldı.
35 yıl süren başarılarla dolu eğitimcilik yaşamının en verimli dönemini Karacabey’de geçirdiğini belirten Bayraktar, devlet memurluğu görevini noktalarken, öğrencilerini ve çalışma arkadaşlarını özleyeceğini söyledi.
Karacabey’de bir çok ilke imza atan Şaban Bayraktar, Anadolu Lisesi’nin bayrağını sürekli zirveye taşımasıyla dikkat çekti. Eğitimciliğin yanısıra sportif başarının, centilmenlikle bütünleşmesi gerektiğine, olmazsa olmazlarının başında yer veren Bayraktar, dürüstlüğü ve paylaşımcılığıyla tanındı. Bayraktar içtenliğiyle, öğrencilerinin saygısını ve sevgisini kazandı. Çalışkanlığıyla değerli bir spor adamı kimliği ünvanını da alan Şaban Bayraktar, Karacabey Anadolu Lisesi’ndeki sportif alanlarda başarılarla dolu etkinliklerin çıtasını doruğa çıkaran isim oldu.
Bayraktar’ın emekliye ayrılmasına özellikle öğrencileri çok üzüldü.
Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar’ın Karacabey’de örnek gösterilen başarılı çalışmaların arasında asli görevi olmadığı halde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Köyler Ligi Organizasyonu, ADD adına düzenlediği, sportif etkinlikler yer almaktadır.
Öğrencilerine ve çalışma arkadaşlarına önceki gün veda eden Bayraktar, “ Dolu dolu bir 35 yılı alnımın akıyla geride bırakmanın huzuru içindeyim. Mustafa Kemal Atatürk sürekli rehberim, çağdaş ve bilimsel eğitim hedefim oldu. Görev yaptığım süre içinde sorumluluklarımın bilincinde olmanın mutluluğunu yaşadım. Severek sürdürdüğüm eğitimcilik görevimi kolaylaştıran çalışma arkadaşlarımı ve öğrencilerimi hiç bir zaman unutmayacağım” dedi.
Karacabey’de 21 yıl süren başarılarla dolu eğitimcilik görevini Pazartesi günü noktalayan Şaban Bayraktar, bundan sonraki yaşamını eşiyle birlikte çalıştırdıkları Öktemler İşhanındaki “Hey İsmail Teras Cafe”de sürdüreceklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.