Sabah sabah alışveriş çılgınlığı

Sabah sabah alışveriş çılgınlığı
Karacabey´deki bir marketin önünde sabah saatlerinde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar dün indirimli ürünlerden a-labilmek için izdiham oluşturdular.
Türkiye gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri satışı yapan perakende mağazalar zinciri’nin Karacabey mağazası önünde toplanan vatandaşlar mağazanın açılmasıyla birlikte indirimli ürünlere hücum ettiler. İzdiham yaşanmaması için mağazada önlem alınmasına karşın müşteriler indirimli ürünlerden alabilmek için bir birleriyle adeta yarıştı. Normal fiyatının çok altında satılan yatak takımı, yağmurluk, terlik, elektrikli soba, satranç takımı ve terliklere akın eden vatandaşlar, ucuz ürün alabilmek için adeta bir birini ezdi. Fiyatları 4,50-19,90 YTL arasında değişen ürünler vatandaşlar tarafından kapışıldı. Bir kaç dakika içinde yüzlerce ürün kapanın elinde kalırken, sabahın erken saatlerinde alış veriş çılgınlığı yaşadı.
En ilginç olanı ise zorlu bir mücadele sonrası indirimli ürünleri almayı başaranların fiyatları bilmemesi oldu. İzdiham sonrası müşterilerden bazıları, “Bunun fiyatı neydi?” diye sordukları görüldü. Vatandaşların akınına uğrayan mağazanın indirim gününde, istediği ucuz ürünü almayı başaranlar mutlu bir şekilde mağazadan ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.