Alo Meltem (Halkın Sesi)

Alo Meltem (Halkın Sesi)


Alo Meltem (Halkın Sesi)
Sayın Meltem Gazetesi Okurları; Milliyetçi Hareket Partili ya da Ülkücü Camiadan olduğunu iddia ederek yorumda bulunan şahsın camiamızla ilişkisi bulunmayan biri olduğunu sizlerle paylaşmak isterim. Yazdıklarının bir kısmının gerçek dışı olduğunu, hem tüm Belediye Meclis Üyeleri, hem de Yerel Basınımızın mensupları bilmektedir. Kendisini, MHP’nin ve Ülkücü Hareket’in sözcüsü zanneden bu şahsın kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Sizler de tahmin edebilirsiniz. Ülkücü Hareket ya da MHP adına ilçemizde sadece MHP İlçe Başkanı yorum ve beyanat verme yetkisine sahiptir. Söz konusu yorumu dikkate almamanızı rica eder, konuyu bilgilerinize arz ederim.
***
Meltem Gazetesi’ni internette gördünüz mü?
Abi, sayende günlük gazete okuyoruz, sağ ol. Sana da bu yakışır. İbrahim Abi, sen her zaman gül. Gülmek sana yakışıyor. Meltem’de biraz da spor haberlerine ağırlık verebilir misiniz?
***
Kazaya davetiye çıkartıyorlar
Tedbirini aldıktan sonra trafik trafiğe kapatılıp çalışma yapılabilir. Gazeteci olarak siz de olayı biraz abartmışsınız. Bu sıralar haber sıkıntısı çekiyorsunuz herhalde.
***
Mustafakemalpaşa Kİ-PA Vadisi
Karacabey Belediye Meclisi, M.K.Paşa’nın Belediye Meclisini örnek alsın. Bakın yeri ve zamanı geldiğinde nasıl tavır koyup, Belediye Başkanı’nın hatalı çalışmalarına engel oluyorlar. Bizim Karacabey’in Meclisi, ikbal peşinde koşmaktan ve düşünmekten başka bir şey yapmıyor. Kendi yetki ve sorumluluklarını encümene devrediyorlar. Denetleme görevlerini unutuyorlar.
***
40 metrede ölüme meydan okuyor
Cansiperane görevlerini yapan tüm TEDAŞ çalışanlarını kutluyoruz. Allah onlardan razı olsun.
***
Açık öğretimde kayıtlar başlıyor
Açık Öğretim’de okuyabilmek için ÖSS sınavlarına girme zorunluluğu kaldırılsın. Anayasaya göre herkesin eğitim ve öğretim hakkı var.
***
Pancar üreticisi destek bekliyor
Pancar ekim alanlarına kısıtlama getirildi. Karacabey çiftçisi mağdur durumda. Karacabey Ziraat odası bu duruma bir çare bulsun. Ekonomik değer olarak ekilebilecek getirisi olan ürün sadece pancar kaldı. Karacabeyli çiftçiler olarak bir çözüm bekliyoruz.
***
DSP, 22. yılını kutluyor
Ülkesini seven sosyal demokrat bir vatandaş olarak, günümüzde ülke değerlerinin yağmalandığı, global dünya ekonomi devlerinin istekleri doğrultusunda ülkeyi yöneten bu siyasetçi müsveddelerinin yanında merhum Sayın Bülent Ecevit’in gerçek değeri şimdi daha iyi anlaşılmaktadır. Türk Ulusu Demokratik Sol Partinin değerini yeniden kavramalıdır ve kurtuluşunun çıkış noktasını yakalamalıdır. Tüm Karacabey halkına ve bu kutsal siyaset mücadelesinde Karacabey Demokratik Sol Parti ilçe teşkilatına başarılar ve saygılar dilerim.
***
Uğur Dershaneleri yarışma düzenledi
Karacabey UĞUR DERSHANESİ gerçekten göz kamaştırıyor. Öğretmen kalitesi ve fiziki şartlar bakımından Bursa ve İstanbul Dershanelerini bile geride bıraktı. Yakında herkes Karacabey’den büyük başarılara şahit olursa kimse şaşırmasın. Gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan Mehmet Yıldız’a da tebrikler.
***
Tarih yağmacısı yakalandı
Türk Milleti olarak ne yeraltı ne yerüstü ne de tarihi zenginliklerimizin kıymetini biliyoruz. Öyle olunca da bir talandır gidiyor. Arkeologların yapamadığı kazıları, defineciler bir güzel beceriyor!
***
HEM ebru kursu açıyor
Karacabey’de iki üç yıl önce görev yapmış bir eğitimci olarak Ebru Sanatı hakkında bu habere yorum yapmıştım. Ama ne hikmetse halen yayınlanmadı. Ebru sanatı kursları açılıyor. Evet, tarihi bir geleneğimiz ve sanatımız kabul. Ama yıllardır neden gerekli aşamayı gösteremiyor? Çünkü bir şeye benzemiyor. Hangi evin duvarlarında bir ebru süslemesi var. Yok. Çünkü güzel değil. Ebru kursu veren öğretmenlere sorun bakalım kendi evlerinin duvarına asabiliyorlar mı kendi yaptıklarını.
***
87/4 tertipler askere
Vatani görevini yerine getirmek için koşa koşa askere giden evlatlarımıza canı gönülden başarılar dilerim. Allah yardımcımız olsun. Kahraman Mehmetçiklerimizin alınlarından öperim
***
Minik karateciler kupayla döndü
Karacabey’de spor yapılabilecek alanların sayısı çok az. Olanlara da girebilmek için bir sürü prosedür uygulanıyor. Spor alanlarının 24 saat hizmete açık olması gerekmiyor mu Nevzat Bey?
***
Oğlunuzun Zanaatı ne? (İsmail Hakkı ÖZSARI)
Süper yazı, 10 üzerinden 10. Teşekkür ederim hocam. Kaleminiz hiç tükenmesin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.